Διασωληνώθηκε η 27χρονη που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson (video) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Διασωληνώθηκε η 27χρονη που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson (video)

Diasolinothike i 27chroni pou epathe thromvosi meta ton emvoliasmo tis me Johnson & Johnson (video)

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία της 27χρονης γυναίκας
 από την Κέρκυρα, η οποία νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα, μετά την θρόμβωση που παρουσίασε, λίγες μέρες αφότου εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών έκριναν ότι μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της νεαρής γυναίκας, έπρεπε να διασωληνωθεί, σύμφωνα με το tempo24.news.

Η 27χρονη μετά τον εμβολιασμό της παρουσίασε θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, παράλυση, κόπωση και αδυναμία. 

Μιλώντας στο Open, ο Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Αργύρης Συμεωνίδης υπογράμμισε ότι πρόκειται «κατά 99% για επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο».

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να βοηθήσουν την 27χρονη όπως περιέγραψε ο κ. Συμεωνίδης: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας».

Μέχρι στιγμής, οι γιατροί αναφέρουν ότι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και αναμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της στη θεραπεία.

 

Από το Blogger.