Απειλούν τον Θανάση Κατερινόπουλο μετά τις αποκαλύψεις για 3ο πρόσωπο στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Απειλούν τον Θανάση Κατερινόπουλο μετά τις αποκαλύψεις για 3ο πρόσωπο στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν!

Apeiloun ton Thanasi Katerinopoulo meta tis apokalypseis gia 3o prosopo

Απειλές προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό δέχεται ο απόστρατος ταξίαρχος της Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έχει μιλήσει για 3ο πρόσωπο στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον πιλότο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Με αναρτήσεις του στο facebook κατήγγειλε πως δέχεται απειλές και ότι «έριξαν» το blog του. Αρχικά ο ταξίαρχος έκανε γνωστό ότι «έριξαν» το blog του, αναφέροντας σε ανάρτησή του: «Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι «εισέβαλαν» στο  katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες. Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Έχω όμως να τους «παραγγείλω τα μαντάτα» ότι εκ χαρακτήρος δεν το «βάζω κάτω» και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε μέσω mail και επισημαίνει πως θα κρατήσει το στόμα του ανοιχτό.

«Δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι και ελεύθερος και με φωνή. Φίλες και φίλοι καλημέρα. Επίσης δεν θα πω καλημέρα σ αυτόν τον ανώνυμο που μπορεί να του αρέσει ο χαρακτηρισμός no name, ο οποίος με τα mail από το Μαύρο Διαδίκτυο (Dark Internet) έκανε τις προτάσεις του και απειλές και στην πορεία κατέστρεψε το Ιστολόγιο μου. Μαύρε σκοτεινέ και Ανώνυμε, χτύπησες λάθος πόρτα. Ο Κατερινόπουλος δεν τα πήρε ποτέ, δεν θα τα πάρει ποτέ και θα έχει το στόμα του ανοικτό.

Αν είσαι άνδρας, διότι άνδρες δεν είναι μόνο όσοι φορούν παντελόνια, βγες από την Ανωνυμία. Αγοράκι μου πες στα αφεντικά σου οποία και να είναι αυτά, ότι τους έχω συνδεδεμένους με Κάιρο. Και θα κάνω αυτό που επιβάλλει η συνείδηση μου, η Ιστορία μου, η Διαδρομή μου αλλά και η Καταγωγή μου (Είμαι Ξηρομεριτης) Άντε Γειά.

Και να ξέρεις δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Διότι το καλάμι για τους καλαμοκαβαλαρηδες όταν είναι ξερό, σπάει και τους «κόβει» ξέρεις ποια(αν εσύ έχεις) και όταν είναι χλωρό σηκώνει σκόνη και τους «βγάζει τα μάτια». Κατέβα λοιπόν από αυτό και βγες στο ξέφωτο».

 

Από το Blogger.