Απίστευτοι: Ξανά χωρίς το εθνόσημο ο .Τσιτσιπάς! - Ποιος κοροϊδεύει ποιον; (φώτο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Απίστευτοι: Ξανά χωρίς το εθνόσημο ο .Τσιτσιπάς! - Ποιος κοροϊδεύει ποιον; (φώτο)

Απίστευτοι: Ξανά χωρίς το εθνόσημο ο .Τσιτσιπάς! - Ποιος κοροϊδεύει ποιον; (φώτο)

Με κακόγουστο αστείο μοιάζει η εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς ασχολούμαστε (ακόμα) για το εάν πράττει το αυτονόητο, δηλαδή να φορέσει το εθνόσημο! 

Ο Έλληνας τενίστας, όπως και η Μαρία Σάκκαρη, εμφανίστηκαν στις πρώτες τους αναμετρήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς να φορούν το εθνόσημο, κάτι που «θάφτηκε» από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου και έπρεπε να υπάρξει το δημοσίευμα του pronews.gr για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. 

Έτσι,  γράψαμε το πρωί της Δευτέρας πως οι δύο τενίστες αγωνίζονται με μια μπλε εμφάνιση η οποία φέρει μόνο το σήμα του χορηγού που τους ντύνει και δεν έχει πουθενά το εθνόσημο. 

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε η αντίδραση της ΔΟΕ η οποία μετά το σάλο ανακοίνωσε πως τελικά θα φοράνε πλέον το εθνόσημο οι δύο τενίστες. Και πράγματι στις επόμενες αναμετρήσεις τους τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αγωνίστηκαν με το εθνόσημο.

 

Όμως το μπάχαλο δεν έχει τέλος και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται σήμερα (ξανά) χωρίς το εθνόσημο! 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ ο Τσιτσιπάς άλλαξε εμφάνιση (φορούσε αυτή με το εθνόσημο) και έβαλε ξανά την παλιά που δεν έχει πουθενά την ελληνική σημαία. 

Θεωρήσαμε πως πιθανότατα ίδρωσε, ή υπήρξε κάποιο σκίσιμο στη φανέλα του και αποφασίσαμε να μην το σχολιάσουμε, περιμένοντας την αναμέτρηση του στο διπλό. Ο Τσιτσιπάς λίγη ώρα αργότερα από την ήττα του από τον Ουμπέρ αγωνίστηκε στο διπλό μαζί με την Μαρία Σάκκαρη κόντρα στους Φελίξ Αλιασίμ Ογκέρ-Γκαμπριέλα Ναμπρόφσκι.

Εκεί η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε με την εμφάνιση με το εθνόσημο, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς φοράει ξανά την απλή μπλε εμφάνιση. Και εδώ τίθεται το ερώτημα ποιος κοροϊδεύει ποιον; Δεν είχε άλλη εμφάνιση ο Τσιτσιπάς; Ολόκληρη ολυμπιακή αποστολή δεν φρόντισε να έχει δεύτερη εμφάνιση ο Έλληνας τενίστας; Γιατί ο ίδιος αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει εμφάνιση; 

Επιτέλους λίγη σοβαρότητα από την ΔΟΕ δεν βλάπτει, κυρίως όταν αναφερόμαστε σε μια τεράστια διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, την οποία την βλέπει όλος ο πλανήτης! 


Από το Blogger.