Χώρα-ικέτης: Έκκληση στον Ερντογάν από Μητσοτάκη να μην πλημμυρίσει την Ελλάδα με Αφγανούς! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Χώρα-ικέτης: Έκκληση στον Ερντογάν από Μητσοτάκη να μην πλημμυρίσει την Ελλάδα με Αφγανούς!

Χώρα-ικέτης: Έκκληση στον Ερντογάν από Μητσοτάκη να μην πλημμυρίσει την Ελλάδα με Αφγανούς!

Tι άλλο θα δούμε; Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης κάλεσε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν για το θέμα των Αφγανών προσφύγων και εξέπεμψαν από... κοινού μήνυμα στην ΕΕ «να μην γίνουν αποθήκες προσφύγων της Ευρώπης»!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου το τηλεφώνημα των δύο ανδρών κράτησε μισή ώρα και στη διάρκειά του και είχε ως αντικείμενο το Αφγανιστάν και τις προσφυγικές πιέσεις δηλώνοντας ότι «Ελλάδα και Τουρκία αντιμετωπίζουν την ίδια πρόκληση»!

Ουσιαστικά ο Κ.Μητσοτάκης ικετεύει, δηλαδή τον Ρ.Τ.Ερντογάν να μην ανοίξει τις στρόφιγγες και πήραν και θέση έναντι της ΕΕ λες και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να δεχθεί τους πρόσφυγες στο έδαφός της!

Το «κλου»: Η πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκε και η... κλιματική αλλαγή! Μπορεί να φανταστεί κάποιος τον Ρ.Τ.Ερντογάν να μιλά για την... κλιματική αλλαγή; Όχι;

Και όμως συζητήθηκε, κατά το Μαξίμου.

Μάλιστα αναφέρεται ότι «Το περιβάλλον είναι ένας τομέας στον οποίο οι δύο χώρες μπορούν να συνεργαστούν στενά»! Και γέλασε ο κάθε πικραμένος με το ενδιαφέρον της Άγκυρας «για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον»!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν εργαλειοποιεί την μεταναστευτική κρίση και την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την εισβολή των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων
.

Το θέμα είναι ποια ανταλλάγματα έλαβε ο Τούρκος πρόεδρος.

 

Από το Blogger.