Το Twitter έριξε τον λογαριασμό του Βελόπουλου! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Το Twitter έριξε τον λογαριασμό του Βελόπουλου!

Το Twitter έριξε τον λογαριασμό του Βελόπουλου!

Έχει παραγίνει η κατάσταση με την λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πλέον, μετά την περίπτωση Τραμπ, δεν έχουν τον οποιονδήποτε ενδοιασμό να παρεμβαίνουν στις δημοκρατικές διαδικασίες μίας χώρας.

Γιατί όταν εξαφανίζεται ο προσωπικός λογαριασμός ή ο επίσημος λογαριασμός ενός εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, ενός εκλεγμένου κοινοβουλευτικού αρχηγού ή ενός εκλεγμένου βουλευτή, τότε δεν μιλάμε για μία απλή μορφή λογοκρισίας, αλλά παρέμβαση στην ίδια την Δημοκρατία.

Και στην ελληνική δημοκρατία, ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να απαγορεύσει την ελευθερία της έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Όχι κάποια πολυεθνική. Αυτό λοιπόν θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος. Γιατί το θέμα δεν είναι η λογοκρισία στον Βελόπουλο ή τον Τραμπ. Το θέμα είναι η παρέμβαση μίας πολυεθνικής σε μια Δημοκρατία. Εάν κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την σοβαρότητα αυτής της κατάστασης, θα την βρουν σύντομα μπροστά τους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για το θέμα:

Για την πρωτοφανή λογοκρισία του Twitter κατά της Ελληνικής Λύσης

Δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την ίδια στιγμή ο ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου.

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις της Ελληνικής Λύσης για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν.

Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας “χτυπούν”. Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

 

Από το Blogger.