Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις επιδότησης για τις πάγιες δαπάνες! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις επιδότησης για τις πάγιες δαπάνες!

Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις επιδότησης για τις πάγιες δαπάνες!

Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα επιδότησης πάγιων δαπανών, μέσω του οποίου «σβήνονται» φόροι και ασφαλιστικές εισφορές.

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport», η επιχείρηση μπορεί να δηλώσει το ύψος της ενίσχυσης που αιτείται να λάβει. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλουν επιπλέον στην πλατφόρμα τα εξής στοιχεία: α) το ποσό της ενίσχυσης που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν για δικαίωμα έκπτωσης από τρέχουσες φορολογικές οφειλές έτους 2021, που καθίστανται πληρωτέες από 1η Ιουλίου μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2021, β) το ποσό της ενίσχυσης που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν για αποπληρωμή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών έτους 2021, που καθίστανται πληρωτέες από 1η Ιουλίου μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2021.

epixeiriseis 1

Η ενίσχυση χορηγείται με τη μορφή δικαιώματος έκπτωσης από τρέχουσες οφειλές έτους 2021 στη φορολογική Αρχή ή και με τη μορφή πιστωτικού για την αποπληρωμή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών έτους 2021. Η ενίσχυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί το αργότερο ως τις 31/12/2021. Τυχόν υπόλοιπο της ενίσχυσης που παραμένει μετά το τέλος Δεκεμβρίου ακυρώνεται αυτόματα

 

Από το Blogger.