Facebook: Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι δημιούργησε προϊόντα που στοχεύουν σε παιδιά ηλικίας μόλις 6 ετών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Facebook: Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι δημιούργησε προϊόντα που στοχεύουν σε παιδιά ηλικίας μόλις 6 ετών

 

Facebook: Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι δημιούργησε προϊόντα που στοχεύουν σε παιδιά ηλικίας μόλις 6 ετώνΤα εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν ότι το Facebook προσλαμβάνει ενεργά υπαλλήλους για να χτίσει προϊόντα που στοχεύουν παιδιά ηλικίας μόλις 6 ετών για να επεκτείνουν τη βάση χρηστών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα του Facebook που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι οι γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εργάζονται για να στοχεύσουν παιδιά ηλικίας μόλις έξι ετών για να επεκτείνουν την καταναλωτική τους βάση και να αυξήσουν τα κέρδη των τεχνολογικών γιγάντων όπως αναφέρει το NBC News.
Συγκεκριμένα τα εσωτερικά έγγραφα δείχνουν ότι το Facebook έχει προσλάβει υπαλλήλους για να χτίσει τα προϊόντα που στοχεύουν σε μικρά παιδιά προκειμένου να επεκτείνει τη βάση χρηστών του.
 

«Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μια σημαντική επένδυση στη νεολαία και έχει δημιουργήσει μια διατομεακά εικονική ομάδα για να κάνει ασφαλέστερες, πιο ιδιωτικές, εμπειρίες για τους νέους που βελτιώνουν την ευημερία τους και το νοικοκυριό τους» έγραψε ο συγγραφέας ενός ιστολογίου, το όνομα του οποίου διορθώθηκε πριν το NBC News μπορέσει να επανεξετάσει το έγγραφο.



 
«Πολλά από τα προϊόντα μας, ιστορικά δεν έχουν σχεδιαστεί για παιδιά κάτω των 13ετών» προσθέτει η εταιρία.

 
Από το Blogger.