Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο (photos) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο (photos)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο (photos)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
: Η ώρα για τη «μητέρα των μαχών» στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι έτοιμοι να… πέσουν στη «μάχη» για το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Η νίκη αποτελεί… μονόδρομο για τους δύο «μονομάχους», όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για το γόητρο. Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να «γεμίσει», πάρα υπό τους όρους του υγειονομικού πρωτοκόλλου, καθώς όλα δείχνουν πως θα έχουμε το πρώτο sold out στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς Εμβιλά και Ονιεκουρού

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι χωρίς να μπορεί να υπολογίζει τους Γιαν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκουρού. Αντίθετα, ο Γκάρι Ροντρίγκες μετράει την πρώτη του παρουσία στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Αποδεκατισμένος στο Φάληρο

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάει στο ντέρμπι με πολλές απουσίες. Οι Κώτσιρας, Βέλεθ και Ιωαννίδης δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Φάληρο λόγω προβλημάτων, όπως και οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

Από το Blogger.