Σοκάρει ο πατέρας του προπονητή τένις: Τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες – Πόσο να αντισταθεί; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Σοκάρει ο πατέρας του προπονητή τένις: Τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες – Πόσο να αντισταθεί;

Σοκάρει ο πατέρας του προπονητή τένις: Τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες – Πόσο να αντισταθεί;

Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει στην είδηση της σύλληψης ενός προπονητή τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών με τους γονείς των παιδιών που έκαναν καταγγελία στην αστυνομία να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο πατέρας του μιλώντας στο Live News λέει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία, σε βάρος του παιδιού του

«Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», τονίζει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια θέλοντας να δικαιολογήσει (;) τον γιο του τόνισε: «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ενα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.

Ούτε βιασμός υπάρχει ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της»

 

Από το Blogger.