Ασύλληπτο: Δικάζεται 18χρονος γιατί… βίασε τον 13χρονο αδερφό του! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ασύλληπτο: Δικάζεται 18χρονος γιατί… βίασε τον 13χρονο αδερφό του!

Asyllipto: Dikazetai 18chronos giati… viase ton 13chrono aderfo tou!


Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Ρόδου θα εκδικαστεί μια ανατριχιαστική υπόθεση, καθώς κατηγορούμενος είναι 18χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του 13χρονου αδερφού του!

Ο 18χρονος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ του απαγορεύεται να πλησιάσει ανηλίκους, όπως και τον αδερφό του. Παρακολουθείτε δε από γιατρούς κλινικής ψυχοκινητικής αποκατάστασης και παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Η αποτρόπαια αυτή υπόθεση έγινε γνωστή τον Αύγουστο του 2020, όταν η μητέρα κατήγγειλε ότι ο 13χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό του και έναν συνομήλικο φίλο του. Να σημειωθεί πως και τα δυο παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Ανάλογη συμπεριφορά έδειξε ο 18χρονος και προς την ανήλικη αδερφή του!

Ο μεγαλύτερος γιος παραδέχτηκε τον βιασμό αλλά ισχυρίστηκε ότι έγινε με τη συναίνεση του 13χρονου αδερφού του! Επίσης είπε ότι και ο ίδιος είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο δε φίλος του ισχυρίστηκε ότι ναι μεν είδε τον βιασμό, αλλά δεν ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκειά του.

 

Από το Blogger.