Εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων

Exelixeis sti dolofonia tou 19chronou Alki: Vrethike travma apo machairi stin

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Πρόκειται για τον 22χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη, ένα τραύμα που προέρχεται από το μαχαίρι το οποίο κρατούσε και φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο Άλκη.

Ο ίδιος δεν λέει πως τραυματίστηκε στους αστυνομικούς, αλλά η εικόνα που έχουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δείχνει πως ο τραυματισμός προέρχεται από το μαχαίρι που χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη.

Ακόμη ένα στοιχείο που προκύπτει, είναι ότι ο 21χρονος που φωτογραφίζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο, που βρισκόταν στην οδό Γαζή. Επίσης, ο 23χρονος αλβανικής υπηκοότητας που συνελήφθη πρώτος, φαίνεται εντέλει να μη συμμετείχε στην επίθεση γιατί όταν βγήκε από το λευκό Citroen δεν τράβηξε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να τσουλάει, επέστρεψε και βρέθηκε στη θέση του οδηγού.

Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως ο 21χρονος που κατονομάζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντίπαλους οπαδούς προ ενός χρόνου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει την όρασή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο-Η πομπή με τα αυτοκίνητα

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις και την οργάνωση των δραστών, λίγο πριν εξαπολύσουν την άγρια επίθεση στην περιοχή Χαριλάου, από την οποία έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Μία εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα, έρχεται στο φως ένα νέο βίντεο που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή. Δείχνει τον τρόπο που το «τάγμα θανάτου» των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν.

Εικόνες που βοήθησαν αρχικά στο να φανεί ποια ήταν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους αυτοαποκαλούμενους «οπαδούς» ώστε η έρευνα να συνεχιστεί και να προχωρήσει σε βάθος.

 

 

Από το Blogger.