Αλέξης Κούγιας: «Όλοι όσοι συλληφθούν αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας καθείρξεως» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξης Κούγιας: «Όλοι όσοι συλληφθούν αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας καθείρξεως»

Alexis Kougias: «Oloi osoi syllifthoun antimetopizoun poini isovias katheirxeos»

Ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, αλλά και των φίλων του, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την υπόθεση δολοφονίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, πως όσοι συλληφθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε μεταξύ άλλων πως η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες, δείχνει πως πρόκειται για ένα ψυχρό πρόσωπο, ενώ ανέφερε πως η απολογία θα ξεκινήσει Δευτέρα μεσημέρι.

 

Άγνωστο παραμένει ακόμη, εάν θα παραστούν και οι γονείς του Άλκη, ή μόνο ο Αλέξης Κούγιας, μέσω εξουσιοδότησης.

«Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργιας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας σκοπός του είναι να μελετήσει τη δικογραφία για να δει εάν τυχόν δίνονται δυνατότητες υπερασπιστικές που δεν δικαιούνται οι κατηγορούμενοι.

Ο δικηγόρος τόνισε πως δεν επρόκειτο για μια συμπλοκή. «Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν»,συμπλήρωσε.

Πηγή: megatv.com

Από το Blogger.