Έκτακτη ανακοίνωση Μπάιντεν: Νεκρός ο αρχηγός του ισλαμικού κράτους - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Έκτακτη ανακοίνωση Μπάιντεν: Νεκρός ο αρχηγός του ισλαμικού κράτους

Ektakti anakoinosi Bainten: Nekros o archigos tou islamikou kratous

Κούρδοι σφυροκοπούσαν θέσεις των ισλαμιστών που υποστηρίζονται από την Τουρκία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι ο ηγέτης του ISIS, Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης στη βορειοδυτική Συρία χθες το βράδυ.

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαμε για ευρείας κλίμακας επιχείρηση των αμερικανικών δυνάμεων στην βόρεια Συρία. Την ίδια στιγμή οι Κούρδοι σφυροκοπούσαν θέσεις των ισλαμιστών που υποστηρίζονται από την Τουρκία, προκαλώντας τους μεγάλες απώλειες.

FF847AC2 D607 405E 8E6C 5BAADB5E36D6

Ολόκληρη η ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο:

«Χθες το βράδυ υπό την καθοδήγησή μου, οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη βορειοδυτική Συρία ανέλαβαν με επιτυχία μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση για να προστατεύσουν τον αμερικανικό λαό και τους Συμμάχους μας και να κάνουν τον κόσμο πιο ασφαλή. Χάρη στην ικανότητα και τη γενναιότητα των Ενόπλων Δυνάμεών μας, «αποσύραμε» από το πεδίο της μάχης τον Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi—τον ηγέτη του ISIS. Όλοι οι Αμερικανοί επέστρεψαν σώοι από την επιχείρηση. Θα απευθύνω διάγγελμα στον αμερικανικό λαό αργότερα σήμερα το πρωί. Είθε ο Θεός να προστατεύει τα στρατεύματά μας».

 

Από το Blogger.