Ξανά στη φυλακή τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες των Χανίων που είχαν αποδράσει από το Τμήμα Μεταγωγών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Ξανά στη φυλακή τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες των Χανίων που είχαν αποδράσει από το Τμήμα Μεταγωγών

Xana sti fylaki treis apo tous pente varypoinites ton Chanion pou eichan

Συνελήφθησαν τρεις, αναζητούνται ακόμα δύο

Σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει το πρωί από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς κακοποιούς και συγκεκριμένα έναν 43χρονο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ληστεία μετά φόνου και άλλα αδικήματα στην Αττική, έναν 32χρονο καταδικασθέντα για ληστείες και έναν 29χρονο για ναρκωτικά.

Οι τρεις δραπέτες εντοπίστηκαν πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου και οργανώθηκε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν χωρίς να φέρουν αντίσταση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

nb keimeno varypoinites
Οι πέντε βαρυποινίτες που απέδρασαν.

Ο ένας από τους τρεις είχε στην κατοχή του μαχαίρι, ενώ επίσης βρέθηκαν πάνω τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, που είχαν προλάβει να προμηθευτούν, άγνωστο από ποιόν.

Επίσης βρέθηκε και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το χωριό Σίσες Ρεθύμνου, το οποίο ερευνάται.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραπετών συνεχίζονται, σε δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια του νησιού.




 

Από το Blogger.