Η Αραμπατζή «ανάστησε» και τον αείμνηστο Σπύρο Καλογήρου! Χαμός με γέλια στη Βουλή - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Η Αραμπατζή «ανάστησε» και τον αείμνηστο Σπύρο Καλογήρου! Χαμός με γέλια στη Βουλή

I Arampatzi «anastise» kai ton aeimnisto Spyro Kalogirou! Chamos me gelia sti Vouli

«Σπύρος Καλογήρου ήταν ο ηθοποιός που έλεγε "πολλά τα λεφτά, Άρη"» σχολίασε ο Σπίρτζης

Τον συμπαθή αείμνηστο ηθοποιό Σπύρο Καλογήρου «ανάστησε» η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή στη Βουλή! Αγνοώντας το όνομα του πρ. υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου τον είπε «Σπύρο» και έγινε ένας μικρός χαμός με τα γέλια στην Ολομέλεια.

Συγκεκριμένα η Φ. Αραμπατζή αναφέρθηκε στις δηλώσεις Χριστουδουλοπούλου για «ΣΥΡΙΖοφρουρούς» και σημείωσε ότι έγιναν «παρουσία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σπύρου Καλογήρου»!

«Μια διευκρίνιση για να το ξέρει η κ. Αραμπατζή. Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης δεν λέγεται Σπύρος Καλογήρου. Μιχάλης λέγεται», της είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε με νόημα «Σπύρος Καλογήρου ήταν ο ηθοποιός που έλεγε «πολλά τα λεφτά, Άρη»»!

«Σε μια λανθασμένη εκφορά του λόγου, βρήκατε «τεράστιο» επιχείρημα για να πείτε κάτι», αντέδρασε εκνευρισμένη η Φ. Αραμπατζή και φώναξε: «ο υπουργός των μουσαμάδων, ο υπουργός που οργάνωνε επικοινωνιακά σόου, ενώ είχαμε ήδη νεκρούς στο Μάτι, τολμάει και κάνει υποδείξεις για το αν είπα «Σπύρος» ή αν είπα «Χρήστος» ή αν είπα «Κώστας». Και δεν τον νοιάζει που είπε για τους «συριζοφρουρούς» η κυρία Χριστοδουλοπούλου. Αυτό περνάει στα ψιλά! Σφυρίζουμε κλέφτικα. Αυτό σας πείραξε!».

«Το είπατε εν τη ρύμη του λόγου, κυρία Αραμπατζή. Το καταλαβαίνω», προσπάθησε να την ηρεμήσει ο προεδρεύων Απόστολος Αβδελάς. Ωστόσο ο Χρ. Σπίρτζης επανήλθε «προτείνοντας» «να ενημερωθεί η Φ. Αραμπατζή πως εκτός από τον Σπύρο Καλογήρου που είπε «είναι πολλά τα λεφτά, Άρη», και πόσα λεφτά κόπηκαν από τις διεκδικήσεις των εργολάβων για το μετρό Θεσσαλονίκης και πόσα λεφτά έχει δώσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το Μετρό Θεσσαλονίκης από τότε που ανέλαβε; Έπρεπε να το έχετε παραδώσει».

Από το Blogger.