Στέλνουν ΜΑΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη Λάρισα κατά των αγροτών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Στέλνουν ΜΑΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη Λάρισα κατά των αγροτών

Stelnoun MAT apo Athina kai Thessaloniki sti Larisa kata ton agroton

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του newpost.gr, ο Υπ Προ Πο (πρώην πρόεδρος της ΚΝΕ…),  στέλνει διμοιρίες ΜΑΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Λάρισα κατά των αγροτικών κινητοποιήσεων για να κρατήσει ανοιχτη την ΕΟ !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ( Μιχάλης Τέζαρης ) “την αποστολή διμοιριών των ΜΑΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη Λάρισα προκειμένου να παραταχθούν απέναντι στους αγρότες του κάμπου που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, αποφάσισε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της απόφασης, 8 διμοιρίες από την Αθήνα και 4 διμοιρίες από τη Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει για την Λάρισα, προκειμένου να βρίσκονται επι ποδός το πρωί της Παρασκευής, όταν και οι αγρότες έχουν προγραμματίσει να παραταχθούν στον κόμβο της Νίκαιας, ώστε να αποτραπεί κάθε προσπάθεια αποκλεισμού της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις σημερινές συσκέψεις των αγροτών σε Ελασσόνα, Πλατύκαμπο και Αγιά, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός πως «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές, που συζήτησαν σχετικά στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Τερψιθέα, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας μπλόκου στη Γυρτώνη, δίχως να αποκλείουν οι κινητοποιήσεις να πραγματοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο και αφού νωρίτερα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Οι αγρότες διεκδικούν μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους που πλήττεται από τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος και ζητούν, την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, φθηνό πετρέλαιο και πρόγραμμα στήριξης για λιπάσματα, αγροεφόδια και ζωοτροφές.”

thefaq.gr

 

Από το Blogger.