Αποκάλυψη-«βόμβα»: Για νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών κάνει λόγο η πακιστανική κυβέρνηση! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Για νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών κάνει λόγο η πακιστανική κυβέρνηση!

Apokalypsi-«vomva»: Gia nomimopoiisi paranomon metanaston kanei logo i

Θα νομιμοποιήσει η Ελλάδα, όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας;

Πολλά μας κρύβει η Κυβέρνηση από την συμφωνία που έκανε χθες με το Πακιστάν. Το επίσημο σάιτ της πακιστανικής κυβέρνησης, εξέδωσε άλλη ανακοίνωση και η ελληνική πλευρά άλλη.

  • Γράφει ο Ανδρέας Μουντζουρούλιας
  •  Πηγή   newsbreak

Χθες σας μεταφέραμε όλο το παρασκήνιο, σήμερα όμως θα προχωρήσουμε σε μία αποκάλυψη «βόμβα»!

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης:

«Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια (εποχικοί μετανάστες). Κάθε χρόνο ο μετανάστης μπορεί να μείνει στην Ελλάδα για 9 μήνες και να περάσει τους υπόλοιπους στην πατρίδα του. Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της πολιτικής είναι: (1) Έκδοση νέων θεωρήσεων μέσω νόμιμων διαύλων. (2) Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών (3) Εξάλειψη του λαθρεμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης».

Τι σημαίνει «νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών»; Θα νομιμοποιήσει η Ελλάδα, όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας; Μην ξεχνάμε πως στην πλειοψηφία τους, όλοι οι Πακιστανοί, «μπήκαν» με παράνομο τρόπο στη χώρα μας!

Από την άλλη, η ελληνική πλευρά αναφέρει ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι η στήριξη της νόμιμης μετανάστευσης για κάλυψη αναγκών της ελληνικής οικονομίας, με παράλληλη καταπολέμηση των παράνομων αφίξεων και επιστροφή όσων δεν έχουν δικαίωμα παραμονής. Προτάσσουμε στη νόμιμη μετανάστευση την εποχική εργασία έως εννέα μήνες τον χρόνο έναντι της μακροχρόνιας εγκατάστασης».

Άρα η ελληνική πλευρά ψεύδεται, διότι άλλο λέει το Ισλαμαμπάντ! Eπίσης δεν έγινε ούτε λόγος από την πακιστανική ανακοίνωση για απέλαση μεταναστών!

Αυτές οι λεπτομέρειες πουθενά δεν αναγράφονται στην ελληνική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ούτε καν στην αγγλόφωνη εκδοχή της. Ωστόσο ούτε καμία επίσημη διάψευση του εκ του Πακιστάν ανακοινωθέντος και τα όσα αυτό αναφέρει πως συζήτησε κατά την επίσκεψή του ο Έλληνας υπουργός, υπάρχει μέχρι τώρα από την ελληνική μεριά.

nb keimeno pakistanoi

Από το Blogger.