Αυτός βιντεοσκοπούσε κοπέλες στις γυναικείες τουαλέτες σε καφετέρια στου Ζωγράφου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Αυτός βιντεοσκοπούσε κοπέλες στις γυναικείες τουαλέτες σε καφετέρια στου Ζωγράφου

Aftos vinteoskopouse kopeles stis gynaikeies toualetes se kafeteria stou Zografou

Ασύλληπτος παραμένει ο 28χρονος Αιγύπτιος ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο κοπέλες στις γυναικείες τουαλέτες σε καφετέρια στου Ζωγράφου.

του Μάνου Μεϊμαράκη

 Πηγή  newsbreak

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίζεται δικογραφία για βαριά κακουργήματα, καθώς στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν βίντεο με κοπέλες από διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Ο 28χρονος είναι σεσημασμένος και κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης ελάχιστα λεπτά πριν φτάσουν στο κατάστημα οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελία 29χρονης η οποία βρήκε το κινητό τηλέφωνο του δράστη να καταγράφει βίντεο και την ίδια μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος.

Δεκαπέντε ημέρες παραμένει ασύλληπτος και θεωρείται πολύ πιθανό να έχει εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη και πολύτιμα ευρήματα.

Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν βίντεο με γυναίκες μέσα στις γυναικείες τουαλέτες όχι μόνο από την ημέρα που καταγγέλθηκε από την 29χρονη, στις 19 Ιανουαρίου 2021, αλλά και από άλλες περιόδους.

is blur2

Ο 28χρονος εργαζόταν αρκετό καιρό στο συγκεκριμένο κατάστημα μέχρι την Τετάρτη 19/1 όπου έφυγε τρέχοντας έπειτα από επεισόδιο με συνοδό της 29χρονης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 28χρονος Αιγύπτιος είχε επεξεργασθεί αρκετά από αυτά τα βίντεο. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ανέβασε σε πλατφόρμα πορνογραφικού περιεχομένου τα βίντεο ή πως αλλιώς τα χρησιμοποιούσε.

Το κινητό τηλέφωνο έχει κατασχεθεί από την Ασφάλεια Ζωγράφου και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν το βράδυ της Τετάρτης 19/1, η 29χρονη με δύο φίλους της πήγαν στο συγκεκριμένο κατάστημα για την βραδυνή τους έξοδο.

Λίγο πριν τις 11, η κοπέλα πήγε στην τουαλέτα και μπαίνοντας είδε στο πάτωμα επιμελώς κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο. Σηκώνοντας το παρατήρησε ότι η κάμερα του κινητού τηλεφώνου ήταν σε λειτουργία και κατέγραφε βίντεο.

is blur1

Άρχισε να ανησυχεί και ελέγχοντας περαιτέρω το κινητό διαπίστωσε πως είχαν καταγραφεί ήδη περίπου 50 λεπτά βίντεο.

Πανικόβλητη, καθώς μισή ώρα νωρίτερα η 29χρονη είχε ξαναεπισκεφθεί την τουαλέτα του καταστήματος, διέκοψε την καταγραφή του βίντεο και κινήθηκε προς τους δύο φίλους της.

Τους έδειξε το κινητό, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν κλειδωμένο, λέγοντας τους τι είχε συμβεί και παρατήρησε ότι η γλώσσα του κινητού ήταν στα αραβικά.

Σοκαρισμένος ένας από τους φίλους της κοπέλας απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος ρωτώντας τον αν γνωρίζει σε ποιόν ανήκε η συσκευή.

 

Από το Blogger.