Η μυστική συμμαχία αποφοίτων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για την εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς περιλαμβάνει τον Μακρόν, τον Τρουντό, την Άρντερν, τον Πούτιν και τον Μπόρις Τζόνσον - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Η μυστική συμμαχία αποφοίτων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για την εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς περιλαμβάνει τον Μακρόν, τον Τρουντό, την Άρντερν, τον Πούτιν και τον Μπόρις Τζόνσον

I mystiki symmachia apofoiton tou Pagkosmiou Oikonomikou Foroum


Πώς γίνεται περισσότερες από 190 κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να καταλήγουν να αντιμετωπίζουν τη πανδημία covid σχεδόν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με lockdowns, εντάλματα για μάσκα και δελτία εμβολιασμού που είναι πλέον συνηθισμένα παντού;

.
Ίσως η απάντηση βρίσκεται στο Young Global Leaders School, το οποίο δημιουργήθηκε και ηγήθηκε από τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (“WEF”), και το οποίο πολλοί από τους σημερινούς επιφανείς πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες έχουν περάσει στον δρόμο τους για τη κορυφή.


Μια κρυφή συμμαχία πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών εκμεταλλεύεται τη σκανδημία (απάτη πανδημία) σε μια προσπάθεια να καταρρεύσει τις εθνικές οικονομίες και να εισαγάγει ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, και αυτοί οι ηγέτες περιλαμβάνουν τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό, την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν και τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον.
.
Δεν είναι μυθοπλασία, είναι γεγονός. Φτάνει να ακούστε τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, ο ίδιος λέει τα εξής –
.
«Πρέπει να πω ότι όταν αναφέρω ονόματα όπως η κα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κ.λπ., ήταν όλοι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι σήμερα είναι η νεότερη γενιά όπως ο πρωθυπουργός Trudeau, ο πρόεδρος της Αργεντινής και ούτω καθεξής. Οπότε διεισδύουμε στα ντουλάπια.
.
“Έτσι, χθες ήμουν σε μια δεξίωση για τον πρωθυπουργό Τρουντό, και γνωρίζω ότι το μισό υπουργικό του συμβούλιο αποτελείται από νέους παγκόσμιους ηγέτες από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ”.
.

.
Η ιστορία ξεκινά με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο είναι μια ΜΚΟ που ιδρύθηκε από τον Klaus Schwab, Γερμανό οικονομολόγο και μηχανολόγο μηχανικό, στην Ελβετία το 1971, όταν ήταν μόλις 32 ετών. Το WEF είναι περισσότερο γνωστό στο κοινό για τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο, τα οποία αποσκοπούν στη συγκέντρωση πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τα προββλήματα της ημέρας.
.
Σήμερα, είναι ένα από τα σημαντικότερα δίκτυα στον κόσμο για την ελίτ της παγκόσμιας εξουσίας, που χρηματοδοτείται από περίπου χίλιες πολυεθνικές εταιρείες.
.
Το WEF, το οποίο αρχικά ονομαζόταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την Διαχείριση μέχρι το 1987, κατάφερε να συγκεντρώσει 440 στελέχη από 31 έθνη στην πρώτη του συνάντηση τον Φεβρουάριο του 1971, η οποία ήταν ένα απροσδόκητο επίτευγμα για κάποιον όπως ο Schwab, ο οποίος είχε πολύ μικρή διεθνή ή επαγγελματική εμπειρία. εμπειρία πριν από αυτό το γεγονός.
.
Ο λόγος μπορεί να οφείλεται στις επαφές που έκανε ο Schwab κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών του, μεταξύ των άλλων με τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Henry Kissinger.
.
Το Φόρουμ αρχικά συγκέντρωσε μόνο ανθρώπους από τον οικονομικό τομέα, αλλά σύντομα προσέλκυσε πολιτικούς, προσωπικότητες των ΜΜΕ ενημέρωσης (μεταξύ άλλων του BBC  και  του CNN), ακόμη και διασημότητες.
.
Το 1992, ο Schwab ίδρυσε έναν παράλληλο οργανισμό, το Σχολείο Global Leaders for Tomorrow (Παγκόσμιοι Ηγέτες του Αύριο), το οποίο μετονομάστηκε ως Young Global Leaders (Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες) το 2004. Οι συμμετέχοντες στο σχολείο πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισαγωγής και στη συνέχεια υποβάλλονται σε αυστηρή διαδικασία επιλογής.
.
Τα μέλη της πρώτης τάξης του σχολείου το 1992 περιελάμβαναν ήδη πολλές σημαντικές φιλελεύθερες πολιτικές προσωπικότητες, όπως η Άνγκελα Μέρκελ, ο Νικολά Σαρκοζί και ο Τόνι Μπλερ.Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 1.300 απόφοιτοι αυτού του σχολείου, και ο κατάλογος των αποφοίτων περιλαμβάνει αρκετά ονόματα εκείνων που έχουν γίνει επικεφαλής των εγκαταστάσεων υγείας στις αντίστοιχες χώρες τους. Ανάμεσα τους, τέσσερις είναι νυν και πρώην Γερμανοί υπουργοί Υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Jens Spahn, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας από το 2018, ο Philipp Rösler, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Υγείας από το 2009 έως το 2011, έπειτα διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του WEF από τον Schwab το 2014.
.
Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα στo kat;alogo του σχολείου είναι…

  • Η Jacinda Ardern, πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας της οποίας τα αυστηρά μέτρα εγκλεισμού έχουν επαινεθεί από τις παγκόσμιες υγειονομικές αρχές Πηγή
  • Ο Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρος της Γαλλίας Πηγή
  • Ο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν Καγκελάριος της Αυστρίας·
  • Ο Viktor Orbán, πρωθυπουργός της Ουγγαρίας·
  • Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής·
  • H Annalena Baerbock, επικεφαλής των Γερμανών Πράσινων·
  • O Vladimir Poutine, πρόεδρος της Ρωσίας·
  • O Justin Trudeau, πρωθυπουργός του Καναδά.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Gavin Newsom, ο οποίος επιλέχθηκε για την τάξη του 2005, καθώς και ο πρώην προεδρικός υποψήφιος και νυν υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ, Peter Buttigieg, ο οποίος είναι πολύ πρόσφατος απόφοιτος, είχαν επιλεγεί για την τάξη του 2019.
.
Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που βρίσκονταν στην εξουσία τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ενθαρρύνει σκληρά μέτρα αντίδρασης κατά της πανδημίας της COVID-19 και έχουν επίσης αυξήσει σημαντικά τη δύναμη των αντίστοιχων κυβερνήσεών τους.
.
Αλλά ο κατάλογος των αποφοίτων του σχολείου δεν περιορίζεται στους πολιτικούς ηγέτες. Υπάρχουν επίσης πολλοί καπετάνιοι της ιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων του Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, του Τζεφ Μπέζος της Amazon, του Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin, του ιδρυτή της Wikipedia Τζίμι Γουέιλς,  και της Τσέλσι Κλίντον του Ιδρύματος Κλίντον.
.
Και πάλι, όλοι έχουν εκφράσει τη στήριξή τους για την παγκόσμια αντίδραση στην πανδημία και πολλοί έχουν αποκομίσει σημαντικά κέρδη από τα μέτρα που πάρθηκαν.
.
Και αν δεν πιστεύετε τον Μπόρις Τζόνσον, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι στο παιχνίδι με τα συνθήματα του «build back better», οπότε ρίξτε μια ματιά σε αυτή την εικόνα του που τραβήχτηκε σε μια εκδήλωση «Young Global Leaders event» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.Οι ηγέτες που προετοιμάστηκαν από το WEF διείσδυσαν στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και συνεργάστηκαν για να εφαρμόσουν γελοίους και δρακόντειους περιορισμούς με το πρόσχημα ενός υποτιθέμενου ιού που σκοτώνει λιγότερο από το 0,2% αυτών που μολύνει.
.
Το κείμενο που ακολουθεί πάρθηκε από ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller το 2010 με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης». Περιγράφει ένα μελλοντικό σενάριο που εκτυλίσσεται και το οποίο το έγγραφο ονοματίζει «σενάριο Lockstep».   Πηγή (σελίδα 18)Το 2020, η πανδημία που ο κόσμος ανέμενε για χρόνια τελικά χτύπησε. Σε αντίθεση με το Το ξέσπασμα του SARS του 2004, αυτό το νέο στέλεχος κορωνοϊού – άγνωστης προέλευσης – ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο. Ακόμη και οι χώρες που ήταν καλύτερα προετοιμασμένες για την πανδημία πλημμυρίστηκαν γρήγορα όταν ο ιός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας εκατομμύρια άτομα σε μόλις επτά μήνες.
.
Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρες επιπτώσεις στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα ανθρώπων και αγαθών σταμάτησε απότομα, αποδυναμώνοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, τα κανονικά πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων παρέμειναν άδεια για μήνες, χωρίς υπαλλήλους και πελάτες. Η πανδημία έχει καλύψει τον πλανήτη, παρόλο που ένας δυσανάλογος αριθμός θανάτων στα Γηροκομεία, όπου ο ιός έχει εξαπλωθεί σαν μπαρούτι ελλείψει επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού.
.
Η αρχική πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου να «αποθαρρύνει έντονα» τους πολίτες από το να πάρουν αεροπλάνο αποδεδείχθηκε θανατηφόρα στην επιείκειά της, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και πέρα από τα σύνορα του. Ωστόσο, ορισμένες χώρες τα πήγαν καλύτερα, ιδίως η Κίνα. Η ταχεία επιβολή και εφαρμογή από την κινεζική κυβέρνηση υποχρεωτικής καραντίνας σε όλους τους πολίτες, καθώς και το στιγμιαίο και σχεδόν ερμητικό κλείσιμο όλων των συνόρων, έσωσε εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια μετα-πανδημική ανάκαμψη.
.
Η κινεζική κυβέρνηση δεν ήταν η μόνη που έλαβε ακραία μέτρα για την προστασία των πολιτών της από κινδύνους και την έκθεση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο επέδειξαν ηγετική ικανότητα. και επέβαλαν ερμητικούς κανόνες και περιορισμούς, από υποχρεωτικές μάσκες προσώπου έως ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους στους κοινόχρηστους χώρους, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ.
.
Θα έχετε παρατηρήσει μερικές λέξεις στο άρθρο που έχουμε βάλει με έντονους χαρακτήρες.  Είναι λέξεις που τροποποιήσαμε για να ευθυγραμμίσουμε το έγγραφο με το τρέχον σενάριο που εκτυλίσσεται σε όλο τον κόσμο – τη λεγόμενη πανδημία Covid-19.
.
Ένα συνολικό σύνολο μόνο 9 λέξεων είναι το μόνο που χρειαζόμασταν να αλλάξουμε για να εγγυηθούμε το πλήρες κείμενο· γραμμένο το 2010 από το Ίδρυμα Rockefeller, αντιπροσώπευε πλήρως την υποτιθέμενη πανδημία Covid-19. Μόνο εννέα λέξεις.
.
Είτε ζούμε στην εποχή των συμπτώσεων, είτε βλέπουμε ένα πολύ προσεκτικά μελετημένο σχέδιο να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας.

 

Από το Blogger.