Νέες αποκαλύψεις Στο στόχαστρο των Αρχών για το παρελθόν του 60χρονου μακελάρη της Ανδραβίδα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Νέες αποκαλύψεις Στο στόχαστρο των Αρχών για το παρελθόν του 60χρονου μακελάρη της Ανδραβίδα

Nees apokalypseis  Sto stochastro ton Archon gia to parelthon tou 60chronou

Εξετάζεται η εμπλοκή του στην εξαφάνιση δύο εργατών, με τους οποίους είχε καυγάδισει έντονα πριν από τρία χρόνια

Στο παρελθόν του 60χρονου δολοφόνου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, στρέφουν την έρευνα τους οι Αρχές. Και αυτό γιατί σύμφωνα με νέα στοιχεία εξετάζεται η εμπλοκή του στην εξαφάνιση δύο εργατών, με τους οποίους είχε καυγάδισει έντονα πριν από τρία χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει η «Real News», στο στόχαστρων των Αρχών αναμένεται να βρεθούν κι άλλα περιστατικά στα οποία ο κατηγορούμενος για το μακελειό στην Ανδραβίδα είχε εμπλακεί.

Ένα εξ αυτών, που είναι και το σημαντικότερο, αφορά περιστατικό που έγινε σε καφενείο χωριού της Αμαλιάδας όπου ο 60χρονος διαπληκτίστηκε με δύο αλλοδαπούς εργάτες γης τους οποίους μάλιστα απείλησε με πιστόλι!

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, λίγες ημέρες αργότερα οι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. 

«Μέχρι τώρα στην δικογραφία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει καμιά καταγγελία η έρευνα για άλλα αδικήματα», σημειώνει ο συνήγορος του 60χρονου.

Όπως σημειώνει ο συνήγορος του, ο οποίος έχει διοριστεί από το Κράτος, «έχω ζητήσει ήδη από το στάδιο της ανάκρισης, να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά ακόμη περιμένουμε, δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση». 

Καταγγελίες υπάρχουν σε βάρος του καθ’ ομολογία δολοφόνου, μεταξύ άλλων, για τραυματισμό συγχωριανού του με πυρά από καραμπίνα, για ξυλοδαρμό, για ενδοοικογενειακή βία, για εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο και για θανατώσεις ζώων.

«Συγχώρεση θα ζητήσω μόνο από τον Θεό»

Κυνικός και αμετανόητος εμφανίστηκε στην ομολογία του ο 60χρονος κατηγορούμενος. «Λυπάμαι για ότι έγινε και συγχώρεση θα ζητήσω μόνο από τον Θεό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος να με συγχωρέσει. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, σε τι σύγχυση ήμουν και έγινε κάτι τέτοιο», φέρεται να είπε στην ομολογία του ο 60χρονος.

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει η εξομολόγηση του 12χρονου παιδιού της οικογένειας στην Ανδραβίδα, που είδε με τα ίδια του τα μάτια τα δολοφονημένα αδερφάκια του, στο σπίτι της φρίκης.

 

Από το Blogger.