Αθωώθηκε ο ψευτομουφτής Ξάνθης που ονειρεύεται τον… Ντενκτάς στην Θράκη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Αθωώθηκε ο ψευτομουφτής Ξάνθης που ονειρεύεται τον… Ντενκτάς στην Θράκη

Αθωώθηκε ο ψευτομουφτής Ξάνθης που ονειρεύεται τον… Ντενκτάς στην Θράκη

Αντιμετώπιζε την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια και η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του

Το τι συμβαίνει στη Θράκη με τους ψευτομουφτήδες, που έχουν την απόλυτη κάλυψη του τουρκικού προξενείου και της Άγκυρας φυσικά, είναι γνωστό.

Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ σε ομιλία του τον Μάιο του 2016, αναφερόμενος στον τότε πρόεδρο του μειονοτικού κόμματος, Μουσταφά Τσαβούζ, είπε το προκλητικό «μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης»! Αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις της τουρκικής προπαγάνδας.

Ο Μετέ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή, απόφαση στην οποία άσκησε έφεση. Έτσι ο ψευτομουφτής, που αντιμετώπιζε την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκηςμε την εισαγγελέα έδρας να ζητά την απαλλαγή του.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι το υλικό της δικογραφίας είναι ανεπαρκές για τη στοιχειοθέτηση αδικήματος, ενώ ο ψευτομουφτής εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του. Και πλέον πανηγυρίζει το προξενείο!

Πηγή newsbreak

 

Από το Blogger.