Νέα «πυρά» της Μαρίας Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας με αφορμή τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Νέα «πυρά» της Μαρίας Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας με αφορμή τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών

Nea «pyra» tis Marias Zacharova kata tis Elladas me aformi

Επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, με ανάρτησή της στο Telegram, με αφορμή τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα.

Στην εν λόγω ανάρτηση, η Ζαχάροβα αφήνει αιχμές ότι οι απελάσεις συνδέονται με την επίσκεψη της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, στη χώρα μας, ενώ συνδέει την 6η Απριλίου, ημερομηνία επίσκεψης της Νούλαντ, με την επίθεση των ναζί στην Ελλάδα, την ίδια ημερομηνία το 1941, και αναρωτιέται αν πρόκειται για σύμπτωση ή για έναν «διαβολικά ακριβή υπολογισμό». «Αν η Νούλαντ εμφανιστεί κάπου, μην περιμένετε καλά πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Καταλήγοντας η Ζαχάροβα αναφέρει: «το ελληνικό κράτος που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας και του οποίου ο πρώτος ηγέτης ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας (σσ Ιωάννης Καποδίστριας) έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια πίστη, το αποδείξαμε και στις περσινές φωτιές»

 

Από το Blogger.