Νέα στοιχεία για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη έρχονται στο φως.

 

Nea stoicheia gia tin ypothesi ton nekron paidion stin Patra kai ti schesi tis

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη έρχονται στο φως.

Το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

 

Στα μηνύματα αναφέρονται πως το ζευγάρι θέλει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος οι γιατροί διέψευσαν τον ισχυρισμό της 33χρονης κατηγορούμενης ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της.

 

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, όπου θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια