Πάτρα: Απαράδεκτες δηλώσεις για την Ρούλα – «Την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Πάτρα: Απαράδεκτες δηλώσεις για την Ρούλα – «Την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος»

Patra: Aparadektes diloseis gia tin Roula – «Tin ixeran oloi oi podosfairistes

Το τι κάνει στην προσωπική της ζωή μια γυναίκα δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν, πόσο μάλλον να πλασάρεται σαν αποκάλυψη στην ελληνική τηλεόραση...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων της έρευνας για τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές. Μάλιστα, σήμερα στο «Πρωινό», έγιναν κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν, από φίλο του περιβόητου Γιάννη, ο οποίος φέρεται να ήταν κάποια στιγμή το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του Γιάννη, άφησε -μεταξύ άλλων- να εννοηθεί ότι η 33χρονη μητέρα είχε ερωτικές παρτίδες με αρκετούς άλλους άνδρες.

«Ποδοσφαιριστές, παρτίδες η Ρούλα είχε με πολλούς! Και πριν και μετά… Ήταν διάχυτη αυτή η εντύπωση και πως να το πω; Ήτανε κοινό μυστικό…» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για δηλώσεις που προκαλούν πολλά ερωτήματα, αφού μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι ύποπτη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και για αυτό πρέπει να κριθεί, ωστόσο το τι έκανε στην προσωπική της ζωή δεν αφορά κανέναν, πόσο μάλλον όταν πλασάρεται ως «αποκάλυψη» εκπομπές ενημερωτική – ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Από το Blogger.