Απίστευτο Εργαζόμενη νοσοκομείου στην Πάτρα έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια αλλά πληρώνεται κανονικά! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Απίστευτο Εργαζόμενη νοσοκομείου στην Πάτρα έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια αλλά πληρώνεται κανονικά!

 

Apistefto  Ergazomeni nosokomeiou stin Patra echei na «patisei» stin douleia tis 4 chronia alla plironetai kanonika!

Λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας

Χαμός στην πόλη της Πάτρας μετά από μία καταγγελία που έβαλε «φωτιά» στους κύκλους γνωστού νοσοκομείου της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάλληλος νοσοκομείου πληρώνεται κανονικά αλλά έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας! Η σοβαρή ασθένεια «τη βρήκε» το 2018. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούνταν και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «την κάλυψαν». Έτσι και με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της. Όμως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η καταγγελία που έγινε αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της. Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Πηγή  newsbreakΑπό το Blogger.