Σοκ στη Λαμία αστυνομικός Σε κατάσταση αμόκ γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Σοκ στη Λαμία αστυνομικός Σε κατάσταση αμόκ γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια

Sok sti Lamia  astynomikos  Se katastasi amok  gronthokopise  nosileftria kai meta zitise psychiatriki exetasi – «Einai technasma» leei o dikigoros tis

Την κλωτσούσε, την χτυπούσε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της

Σοκ στη Λαμία αλλά και σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχτηκαν δύο νοσηλεύτριες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, από έναν αστυνομικό, ο οποίος ήταν συνοδός ασθενούς.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος, Γιώργος Νίκας, ο οποίος εκπροσωπεί τη νοσηλεύτρια που δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές από τον μαινόμενο αστυνομικό κάνει λόγο για μια αναίτια και εξαιρετικά βίαιη επίθεση:

«Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου. Η εντολέας μου εργάζεται 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της» είπε και πρόσθεσε: «Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδός έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν να δει τι συμβαίνει» είπε στο στο LamiaNow.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του πρωτοφανούς περιστατικού, ο κ. Νίκας ανέφερε: «Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον ουροσυλλέκτη. Ευγενέστατα η εντολέας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Την ακολούθησε από πίσω και πήγε στη συνέχεια και της επιτέθηκε τελείως αναιτιολόγητα, την έσπρωξε της έβγαλε τη μάσκα για τον κοροναϊό και άρχισε να την κλωτσά. Τότε, όταν πήγε εκείνη να σηκωθεί την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Και μάλιστα όταν πήγε η συνάδελφος της να την προστατέψει δέχθηκε και αυτή επίθεση. Έκανε διπλή επίθεση σε νοσηλεύτριες».

Όπως εξήγησε παρά την επικοινωνία υψηλόβαθμων, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια: «Την συμπαράσταση τους στην εντολέα μου εξέφρασαν ο Υπουργός Υγείας ο κ.. Πλεύρης, που την πήρε και τηλέφωνο αλλά τόσο η 5ηΥΠΕ αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου. Δεν έχω δει ακόμη κάποια κίνηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν έχω δει ακόμη κάποιες περαιτέρω ενέργειες».

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η ψυχιατρική εξέταση που ζήτησαν οι συγγενείς του δράστη είναι τέχνασμα: «Ψυχιατρική εξέταση ζήτησαν οι οικείοι του αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το γνωστό τέχνασμα να αποφύγουν τις συνέπειες επειδή έχουν κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια της εντολεως μου είναι ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους».

Από το Blogger.