Πάτρα: Έκρυψαν την μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να την… σώσουν από τον πατέρα τους - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Πάτρα: Έκρυψαν την μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να την… σώσουν από τον πατέρα τους

Patra: Ekrypsan tin mitera tous sti foititiki estia gia na tin… sosoun apo ton patera tous

 Μία απίστευτη ιστορία μητέρας από νησί του Αιγαίου, η οποία απειλείτο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα πληροφορίες του pelop.gr, η γυναίκα είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν, την μητέρα τους από τον πατέρα τους, ο οποίος ήλθε άρον άρον από το νησί για να εντοπίσει και να συναντήσει την σύζυγό του.

Οι φοιτητές μάλιστα έκρυψαν τη μάνα τους στην εστία του πανεπιστημίου, ενώ ήταν τέτοια η μανία του άνδρα να την εντοπίσει, που έμαθε ότι είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες της «Π» μέχρι και χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Αγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να την εντοπίσει, είτε φοβούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα, είτε την οργή των γιων του. Τα τρία αδέλφια ετοιμάζονται να γίνουν λαμπροί επιστήμονες, όμως παράλληλα αναγκάστηκαν να βιώσουν και αυτή την κατάσταση. Το χειρίστηκαν όμως έξυπνα και τελικά προστάτευσαν την αγαπημένη τους μητέρα.

Πηγή: skai.gr
Από το Blogger.