Νίκαια: Σοκ με την αρπαγή 14χρονης στη μέση του δρόμου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Νίκαια: Σοκ με την αρπαγή 14χρονης στη μέση του δρόμου

 

Nikaia: Sok me tin arpagi 14chronis sti mesi tou dromou

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ με αρπαγή 14χρονου κοριτσιού. Το κορίτσι απήγαγε ένας άντρας την ώρα που πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς του, το άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Παρασκευή 9:30 το βράδυ. Η 14χρονη Μαρκέλλα με την αδελφή της κατευθύνονται στον φούρνο της γειτονιάς να πάρουν ψωμί. Ένας άνδρας τρέχει, αρπάζει το κορίτσι, το βάζει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του και απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα.

«Μπροστά στα μάτια μου την πήραν με το ζόρι και έφυγαν κατευθείαν. Φωνάζαμε εμείς, τίποτα. Ήταν 6 άτομα στο αμάξι. Φοβάμαι για την αδελφή μου», δήλωσε η αδερφή της 14χρονης.

«Αρπαξε τη Μαρκέλλα με το ζόρι, έσπρωξε τη μεγάλη κόρη μου, ζήτησαν βοήθεια, την πήρε ο δράστης και φύγανε. Πήγε να την πειράξει», είπε η μητέρα της.

Η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού πηγαίνει αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιείται Amber Alert .

Η Μαρκέλλα είχε πέσει θύμα απαγωγής και πάλι πριν από λίγες ημέρες από τον ίδιο δράστη έξω από το σχολείο της. Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά ώσπου να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια του έκανε μήνυση αλλά η αστυνομία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

«Πριν 20 μέρες πάλι την είχε πάρει, τρόμαξε τη μικρή με το μαχαίρι, ήθελε να τη βιάσει. Η μικρή φοβήθηκε πολύ τότε να πάει σχολείο, κάθισε δέκα μέρες σπίτι. Μίλησε σε ψυχολόγο, σε εισαγγελέα, έκανε εξετάσεις, μίλησε στην αστυνομία η Μαρκέλλα. Μας παρακολουθούσε ο δράστης. Θέλω να βρω το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα της Μαρκέλλας.

Η Μαρκέλλα, έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα της αρπαγής της φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Η οικογένειά της παρακαλεί οποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές.

Δημοσίευση στα Social Media

Από το Blogger.