Άκαρπες οι έρευνες για την Ευρυδίκη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία. Ανοιχτά παραμένουν όλα τα σενάρια. - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Άκαρπες οι έρευνες για την Ευρυδίκη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία. Ανοιχτά παραμένουν όλα τα σενάρια.

 

Akarpes oi erevnes gia tin Evrydiki pou exafanistike stin Evrytania. Anoichta

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που η 48χρονη Ευρυδίκη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την Ευρυτανία και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το έκανε ηθελημένα ή όχι.

Το «μυστικό» της εξαφάνισής της κρύβεται πολύ καλά στη λίμνη Κρεμαστών, όπου και εντοπίστηκε το τελευταίο της στίγμα, ή κάποιος φρόντισε να το... θάψει κάπου αλλού.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν σταματήσει λεπτό και μελετούν προσεκτικά κάθε βήμα της αγνοούμενης πριν από την εξαφάνιση της, ώστε να βρουν το στοιχείο εκείνο που θα αρχίσει να λύνει τον «γρίφο».

Αν και στα χέρια τους έχουν ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Ευρυδίκη, λίγη ώρα πριν χαθεί από προσώπου γης, και με το οποίο προαναγγέλει την αυτοκτονία της, ωστόσο οι έρευνες τους κατευθύνονται και αλλού. Άλλωστε, δεν μπορούν να αποκλείσουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, μιας και οι μαρτυρίες από το περιβάλλον της δεν δίνουν την εικόνα μιας γυναίκας που ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

euridiki 1

«Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη, ήταν μίας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μία φίλη της, που θα την φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς όλα αυτά δε μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση», δήλωσε την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η δικηγόρος Αθηνών Βαλεντίνη Μέτου, που εκπροσωπούσε την 48χρονη Ευρυδίκη στις καταγγελίες της για κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η μητέρα της Ευρυδίκης, ωστόσο, δηλώνει σχεδόν βέβαιη πως το παιδί της αυτοκτόνησε, πηδώντας στη λίμνη Κρεμαστών.

«Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», δήλωσε προ ημερών στο Star η μητέρα της. αποκαλύπτοντας πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη γέφυρα της Επισκοπής, ωστόσο, με τον γιο της να την σώζει.

Προς το παρόν το μυστήριο της λίμνης παραμένει, με το τοπίο γύρω από την εξαφάνιση της δραστήριας, όπως την χαρακτηρίζουν οι φίλοι της, να είναι θολό...

Από το Blogger.