Γλυκά Νερά: Παραδόθηκαν δύο άτομα για τους πυροβολισμούς σε βενζινάδικο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Γλυκά Νερά: Παραδόθηκαν δύο άτομα για τους πυροβολισμούς σε βενζινάδικο

 

Glyka Nera: Paradothikan dyo atoma gia tous pyrovolismous

«Δεν είχαμε σκοπό να σκοτώσουμε κάποιον» είπαν στους αστυνομικούς οι δύο Έλληνες, που παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Αθηνών, σχετικά με την υπόθεση των πυροβολισμών στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά το πρωί της Δευτέρας (26/12).

Ο 32χρονος και ο συνεργός του (ηλικίας μεταξύ 30 και 32 ετών), έδωσαν στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, και το όπλο που χρησιμοποίησαν στο περιστατικό.

Τα πρώτα τους λόγια ήταν «με αυτό πυροβολήσαμε».

«Δεν είχαμε σκοπό να σκοτώσουμε κάποιον, δεν είχαμε κάποιο λόγο να το κάνουμε» είπαν χαρακτηριστικά. Και οι δύο έχουν ποινικό παρελθόν. Ο ένας μάλιστα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για ληστείες.

Όπως αναφέρουν πηγές, η Ασφάλεια ήταν στα ίχνη των δύο δραστών και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή τους, ίσως και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξαν να παραδοθούν, καθώς ο κλοιός γύρω τους έσφιγγε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart σταμάτησε έξω από το βενζινάδικο κι ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτό πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια είχε αναπτύξει ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων τρόμαξε και έτρεξε να μπει μέσα στο κατάστημα.

Στο σημείο είχαν εντοπιστεί δύο κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούσαν την υπόθεση συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το πρατήριο είναι της αδελφής του 38χρονου που το περασμένο καλοκαίρι είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας της οικογένειας, στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο  από τους πυροβολισμούς στα Γλυκά Νερά.

Από το Blogger.