Κινεζική «αστυνομία» στην καρδιά της Αθήνας για εκφοβισμό Κινέζων! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Κινεζική «αστυνομία» στην καρδιά της Αθήνας για εκφοβισμό Κινέζων!

 

Kineziki «astynomia» stin kardia tis Athinas gia ekfovismo Kinezon!

Στα γραφεία στεγάζονται άτομα από την Κίνα που ψάχνουν, απειλούν και εκβιάζουν Κινέζους αντιφρονούντες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να υποστούν τις συνέπειες ων πολιτικών επιλογών τους.



Πρόκειται για μία υπόθεση που επιβεβαιώνει το Directus.gr, καθώς έχουμε αναφερθεί σε πολλά άρθρα για το ζήτημα!

Αναλυτικά:

Εκφοβισμοί, απαγωγές και διά της βίας μεταφορά στην Κίνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, ειδικό κλιμάκιο της κινεζικής αστυνομίας βρίσκεται στην Αθήνα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην οδό Αγησίλαου στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχει παράρτημα τμήματος της κινεζικής αστυνομίας. Μάλιστα το κτίριο χρησιμοποιεί ως βιτρίνα ένα υποτιθέμενο γραφείο εξυπηρέτησης κινέζων πολίτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα γραφεία στεγάζονται άτομα από την Κίνα που ψάχνουν, απειλούν και εκβιάζουν Κινέζους αντιφρονούντες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να υποστούν τις συνέπειες ων πολιτικών επιλογών τους.


Για αυτό το «τμήμα», υπάρχει πολύμηνη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ δεν είναι λίγες οι πρεσβείες ξένων χωρών στην Αθήνα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την υπόθεση. Μάλιστα, αντίστοιχα τμήματα της κινεζικής αστυνομίας, φαίνεται να υπάρχουν και σε άλλες χώρες.

Τι είχαμε αναφέρει:

Από το Blogger.