Συνελήφθη στο Παρίσι ποδοσφαιριστής με 100 κιλά κοκαΐνης - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Συνελήφθη στο Παρίσι ποδοσφαιριστής με 100 κιλά κοκαΐνης

 

Synelifthi sto Parisi podosfairistis me 100 kila kokainis

Ένας ποδοσφαιριστής από τη Μαρτινίκα, νησί της Καραϊβικής που ανήκει στη Γαλλία, και η σύντροφός του συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Roissy, στο Παρίσι, με περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνη κρυμμένα στις αποσκευές τους.

Σύμφωνα με το AFP πρόκειται για τον μέσο της Aiglon du Lamentin, τον 29χρονο Jean-Manuel Nedra, διάσημος στον κόσμο του ποδοσφαίρου του νησιού.

«Χωρίς να γνωρίζουμε τον βαθμό εμπλοκής του, μάθαμε ότι ένας από τους παίκτες μας συνελήφθη στο Roissy για διακίνηση ναρκωτικών», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

«Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιο σταθεροί από ποτέ για να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο στον αθλητισμό για να καταπολεμήσουμε αυτή τη μάστιγα, να προστατεύσουμε και να προειδοποιήσουμε τους νέους μας για τους κινδύνους και τις συνέπειες αυτού», πρόσθεσε ο σύλλογος.

Ο παίκτης παραμένει προσωρινά κρατούμενος, ενώ η σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους, μετά την απολογία της στον ανακριτή την Τετάρτη, όπως εξήγησε η εισαγγελία.

Ο Nedra είναι μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Μαρτινίκας για πάνω από 10 χρόνια. Το ταξίδι του στο Παρίσι έγινε για προσωπικούς λόγους.

 Με πληροφορίες της Le Parisien

Από το Blogger.