Ζωγράφου: Σύλληψη 34χρονου για διακίνηση κοκαΐνης – Πάνω από ένα κιλό εντόπισαν αστυνομικοί στην οικία του – ΦΩΤΟ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ζωγράφου: Σύλληψη 34χρονου για διακίνηση κοκαΐνης – Πάνω από ένα κιλό εντόπισαν αστυνομικοί στην οικία του – ΦΩΤΟ

 

Zografou: Syllipsi 34chronou gia diakinisi kokainis – Pano

Στη σύλληψη ενός 34χρονου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης σε περιοχές της Αττικής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου το απόγευμα της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, μετά τον εντοπισμό του 34χρονου, για τον οποίο υπήρχαν στη διάθεση των αξιωματικών της ΕΛΑΣ πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες κοκαΐνης ακολούθησε έρευνα στην οικία του.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κιλό και 600 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και ζυγαριά ακρίβειας, ενώ και το χρηματικό ποσό των 650€ που εντοπίστηκε θεωρείται ότι προέρχεται από το εμπόριο των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Σύλληψη 34χρονου για διακίνηση κοκαΐνης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

 

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 23-1-2023 στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 34χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ανωτέρω κατηγορουμένου στην διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από έρευνα στην οικία και την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -1- κιλό και -660- γραμμ. κοκαΐνης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των -650- ευρώ
  • αυτοκίνητο και
  • -2- κινητά τηλέφωνα.
Από το Blogger.