Κλάους Σβαμπ: «Όποιος ελέγξει την τεχνητή νοημοσύνη και την εικονική πραγματικότητα θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου»! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Κλάους Σβαμπ: «Όποιος ελέγξει την τεχνητή νοημοσύνη και την εικονική πραγματικότητα θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου»!

Klaous Svab: «Opoios elenxei tin techniti noimosyni kai tin

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ μίλησε στο «World Government Summit» στο Ντουμπάι, το οποίο επί της ουσίας είναι μία συνέχεια του WΕF και μέσω του οποίου οι διεθνιστικοί κύκλοι επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για ένα παγκόσμιο κράτος που θα επιβάλει μία παγκόσμια διακυβέρνηση σε όλο τον πλανήτη.

Ο Klaus Schwab επεσήμανε τις «τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» και είπε «Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου» αναφερόμενος ιδιαίτερα στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και την εικονική πραγματικότητα (VR).

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο δημιουργός του δόγματος του «Great Reset» όλες οι τεχνολογίες που αφορούν την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, που κάποτε θεωρούνταν επιστημονική φαντασία, έχουν πλέον γίνει πραγματικότητα και σε 10 χρόνια από τώρα η ζωή μας θα είναι εντελώς διαφορετική.

Αναλυτικότερα:

«Έγραψα το 2015 το βιβλίο «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και ανέφερα 23 ή 24 τεχνολογίες που θα άλλαζαν τον κόσμο, όπως η κρυπτογράφηση και ούτω καθεξής. Το βιβλίο θεωρήθηκε επιστημονική φαντασία. Όλες αυτές οι τεχνολογίες έχουν γίνει πραγματικότητα.

Είμαστε στην αρχή στον μετασχηματισμό της τεχνολογίας. Μόλις τώρα προχωράμε στην εκθετική φάση. Δεν είναι μόνο η τεχνητή νοημοσύνη. Αλλά και το Metaverse (εικονική πραγματικότητα δηλαδή), οι νέες διαστημικές τεχνολογίες. Η συνθετική βιολογία.

 

 

Από το Blogger.