Κατά την περιοδεία του Κ Μητσοτάκη λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών εμφανίστηκε να κάνει χαβαλέ (Βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Κατά την περιοδεία του Κ Μητσοτάκη λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών εμφανίστηκε να κάνει χαβαλέ (Βίντεο)

 

Kata tin periodeia tou K Mitsotaki liga chiliometra apo to simeio tis tragodias

Εκατό χιλιόμετρα από το σημείο μηδέν της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε να κάνει… χαβαλέ.

Κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία, ένα έργο που είναι σε εξέλιξη.

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο…», είπε ο ανάδοχος του έργου, ξαφνιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αμέσως ο Δήμαρχος Λαμιέων έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι τις εθνικές.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες…», σχολίασε σε κλίμα χαβαλέ ο πρωθυπουργός, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε Πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές…».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως…το βέβαιο πάντως είναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση στα Social Media

Από το Blogger.