Νέα καταγγελία φωτιά «Καναλάρχης βίαζε τη 12χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο» καταγγέλλει ο Βασίλης Νουλέζας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Νέα καταγγελία φωτιά «Καναλάρχης βίαζε τη 12χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο» καταγγέλλει ο Βασίλης Νουλέζας

 

Nea katangelia fotia  «Kanalarchis viaze ti 12chroni se polyteles xenodocheio» katangellei o Vasilis Noulezas

Σε νέα καταγγελία φωτιά προχώρησε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Στη λίστα με τους παιδοβιαστές βρίσκεται και γνωστός καναλάρχης είναι η νέα σοβαρή καταγγελία του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα για το έγκλημα εναντίον της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο Βασίλης Νουλέζας, έχει κάνει στο παρελθόν και άλλες καταγγελίες για την υπόθεση αυτή μιλώντας για κύκλωμα και υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των βιαστών – πελατών βρίσκονται εύποροι και επώνυμοι.

Η τελευταία «συνταρακτική είδηση», όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για αποκαλύψεις του ίδιου του παιδιού, είναι ότι μεταξύ των βιαστών της «αναγνώρισε γνωστό καναλάρχη Αθηνών (επονομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!».

Μάλιστα ο Βασίλης Νουλέζας επανήλθε σήμερα, μετά την νέα κατάθεση του παιδιού στην οποία φέρεται να έδωσε πληροφορίες για 10 νέα πρόσωπα.

Επιμένοντας ότι ο καναλάρχης είναι μεταξύ αυτών που βίασαν τη 12 χρονη ο δικηγόρος αναφέρει ότι «20-30 φορές συναντήθηκε, παρουσία Αστυνομικών ενίοτε, ο Καναλάρχης με την ανήλικη σε ταβέρνα στην Λένορμαν!». Αναρωτιέται μάλιστα αν «ήταν παρών ο Ηλ. Μίχος, τον γνωρίζει? Ας κληθεί από την κ. 33η Ανακρίτρια Αθηνών να το επιβεβαιώσει.»

Ο κ. Νουλέζας υποστηρίζει ότι για την αποτρόπαια πράξη του καναλάρχη το παιδί μίλησε στην παιδοψυχολόγο στη ΓΑΔΑ. «Το κατέθεσε στην παιδοψυχολόγο κ. Κωσταράκου στην ΓΑΔΑ η 12 χρονη πριν μόλις 2 ημέρες!» αναφέρει στην τελευταία ανάρτησή του.

Αναφορά κάνει ο ίδιος και στην παλαιότερη καταγγελία του βάσει της οποίας μεταξύ των πελατών – βιαστών βρισκόταν και πολιτικό πρόσωπο. «Ο κοινοβουλευτικός «πελάτης» είναι πρώην Βουλευτής!» λέει ο Βασίλης Νουλέζας, συμπληρώνοντας ότι «αν χρειαστει θα τον αποκαλύψω αν φοβηθεί ή δεν τον θυμάται η ανήλικη».


Στην πρώτη ανάρτηση – καταγγελία για τον καναλάρχη που βίασε το παιδί ο δικηγόρος Β.Νουλέζας έγραφε:

«Συνταρακτική είδηση! Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών.

Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της. Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ. Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές. Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της».

Από το Blogger.