Όλοι κοιτούν Μπάκχμουτ και Ντόνμπας αλλά η μεγάλη μάχη θα δοθεί σε Ζαπορίζια και Χερσώνα για Κριμαία – Πιθανή χρήση πυρηνικών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Όλοι κοιτούν Μπάκχμουτ και Ντόνμπας αλλά η μεγάλη μάχη θα δοθεί σε Ζαπορίζια και Χερσώνα για Κριμαία – Πιθανή χρήση πυρηνικών

Oloi koitoun Bakchmout kai Ntonmpas alla i megali machi tha dothei se Zaporizia

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μπάκχμουτ-Αρτέμοβσκ και συνολικά στο Ντόνμπας αλλά πλέον η μεγάλη μάχη θα δοθεί σε Ζαπορίζια και Χερσώνα για την Κριμαία που σημαίνει πως αν απειληθεί η ρωσική χερσόνησος τότε οι Ρώσοι θα κάνουν χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων.

Τα τακτικά αυτά πυρηνικά όπλα θα διαθέτουν γομώσεις δύο έως τριών κιλοτόνων και θα χτυπήσουν τα ουκρανικά κέντρα ανεφοδιασμού των δυνάμεων πρώτης γραμμής με δυτικά όπλα.

Οι Ουκρανοί αν τελικώς μπορούν να πραγματοποιήσουν κάποια μεγάλη αντεπίθεση, αυτή σίγουρα δεν θα μπορεί να γίνει στο Ντόνμπας όπου οι Ρώσοι έχουν δημιουργήσει πολυεπίπεδες γραμμές άμυνας (με κύριες, συμπληρωματικές και εναλλακτικές θέσεις) και έχουν «φορτώσει» το μέτωπο με επαρκές στρατιωτικό προσωπικό κυρίως λόγω της Wagner, η οποία έχει παίξει καίριο ρόλο στις μάχες του Μπάκχμουτ.

Το ενδεχόμενο να απειληθεί η Κριμαία δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη στην Μόσχα και είναι αποφασισμένη να κάνει χρήση πυρηνικών εάν οι Ουκρανοί καταφέρουν να διασχίσουν τον Δνείπερο και να κατευθυνθούν προς Κριμαία.

Η χρήση τους θα γίνει με σκοπό να «νεκρώσουν» τα ουκρανικά κέντρα ανεφοδιασμού. Όσα δυτικά όπλα δεν καταστραφούν θα μολυνθούν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Με λίγα λόγια οι Ρώσοι θα προχωρήσουν σε απαγόρευση περιοχής με ρίψη βλήματος (που θα έχει πυρηνική γόμωση) εάν δουν πως δεν μπορούν να κρατήσουν την ανατολική όχθη του Δνείπερου.

 

Αυτή την στιγμή εκεί έχουν αναπτυχθεί οι εμπειροπόλεμοι και αξιόμαχοι Τσετσένοι του Καντίροφ, οι οποίοι είναι ένα μικρό σωμα 40.000 ανδρών και δεν αρκούν για ένα τέτοιο μέτωπο

Χρειάζονται τουλάχιστον 150.000 στρατιώτες, όταν συνολικά η Ρωσία στην Ουκρανία δείχνει να μην χρησιμοποιεί πάνω από 350.000 άνδρες, μέρος των οποίων αποτελούν και οι εθελοντές της Wagner.

Oι ανεφοδιασμοί των Ουκρανών με δυτικά όπλα γίνονται από τις αποθήκες των πόλεων Κρίβι Ρίι για την Χερσώνα και της Ντνίπρο για το Ντόνμπας.

Οι Ρώσοι δεν σχεδιάζουν χρήση πυρηνικών όπλων σε Χερσώνα και Ζαπορίζια διότι τις θεωρούν ότι ανήκουν στην ρωσική επικράτεια αφού βρίσκονται μέσα στα εδάφη τα οποία έχουν ενσωματώσει επισήμως.

Ούτε θέλουν οι περιοχές που θα χτυπηθούν να «νεκρώσουν» για… αιώνες, συνεπώς η χρήση των πυρηνικών όπλων θα είναι περιορισμένη και θα αφορά μικρής ισχύος πυρηνικά πλήγματα.

Δεν τους ενδιαφέριε να νεκρωθου΄ν οι επριοχές αυτ΄ς για τα επόμενα 25 χρόνια

Από το Blogger.