«Βόμβα» από τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Αυτά που δημοπρατήθηκαν δεν ήταν τα «εμβληματικά» γυαλιά του Ανδρέα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

«Βόμβα» από τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Αυτά που δημοπρατήθηκαν δεν ήταν τα «εμβληματικά» γυαλιά του Ανδρέα!

«Vomva» apo ti Dimitra Liani – Papandreou: Afta pou dimopratithikan

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, χωρίς να αμφισβητεί τη γνησιότητα των γυαλιών που δημοπρατήθηκαν, δηλώνει πως δεν πρόκειται για το «εμβληματικό» ζευγάρι που χρησιμοποιούσε.

«Βόμβα» έριξε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, μια μέρα μετά το ποσό – ρεκόρ που έπιασε σε δημοπρασία ζευγάρι γυαλιά του ιδρυτή και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρει μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν πρόκειται για τα βασικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά για κάποιο εφεδρικό ζευγάρι.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αμφισβητεί πως πρόκειται για αυθεντικά του Ανδρέα, αλλά πως δεν πρόκειται για το εμβληματικό ζευγάρι που φορά σε μια σειρά από γνωστές φωτογραφίες.

Ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Ήθελα να εστιάσω σε τρια σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην «Ελπίδα», γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότητα για την Ελλάδα και έλειπε.

Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Πχ το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 ευρώ. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα.

Όχι ενός απλού πολιτικού και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος. Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα «εμβληματικά» γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα «εμβληματικά» όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ.

Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω».

 

Από το Blogger.