Σοκ προκαλεί η καταγγελία μαθητή ΕΠΑΛ για άγριο ξυλοδαρμό μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μαθητή ΕΠΑΛ για άγριο ξυλοδαρμό μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου

Sok prokalei i katangelia mathiti  EPAL gia agrio xylodarmo

 Σοκ προκαλεί η καταγγελία που κάνει ο πατριός ενός παιδιού σε ένα ΕΠΑΛ στο Περιστέρι. Ο γιος του, όπως λέει δέχτηκε άγρια επίθεση μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, από αγνώστους, οι οποίοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο και χρησιμοποίησαν ακόμη και κατσαβίδι.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Ο ξυλοδαρμός του μαθητή μεταδιδόταν ζωντανά από έναν άλλον νεαρό σε κάποιον άγνωστο, ο οποίος πιθανότατα είχε δώσει την «εντολή» για την επίθεση.

Το περιστατικό

Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία του, έγινε την περασμένη Δευτέρα. Το άτυχο παιδί καθόταν με τέσσερα κορίτσια μέσα στο σχολείο. «Κάποια στιγμή δυο άτομα πήδηξαν από τα κάγκελα. Ήταν 22-25 ετών. Ένας μικρός από το σχολείο τους έκανε νεύμα και μετέδιδε ζωντανά από το κινητό του. Όταν πλησίασαν το παιδί μου ο μικρός που τραβούσε το βίντεο τους είπε ΄΄όχι ρε παιδιά δεν είναι αυτός’’.

Ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ

Ο νεαρός που ήταν μέσα στο σχολείο μετέδιδε ζωντανά την επίθεση σε κάποιον άγνωστο. «Παρόλο που τους φώναξε πως δεν ήταν το παιδί μου αυτός που έψαχναν, συνέχισαν να τον χτυπούν. Δέχτηκε τρία χτυπήματα. Οι καθηγητές βγήκαν έξω. Το παιδί μου εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και πήγαμε στην αστυνομία, όπου κάναμε την καταγγελία. Του έσκισαν το μάτι. Τα κορίτσια αναγνώρισαν τον μαθητή που τους έκανε το νεύμα. Η αστυνομία εικάζει πως πήγαιναν για κάποιον άλλον και έκαναν λάθος. Είπα στην αστυνομία πως πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.», δήλωσε ο συγγενής του ανηλίκου, ο οποίος φέτος αναμένεται να δώσει εξετάσεις για να μπει σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Ξυλοδαρμός ΕΠΑΛ

Καταγγελία για αδιαφορία

«Αυτό που με εξόργισε είναι ότι πήρα τη Δευτεροβάθμια και μου είπαν πως δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν από τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ. Η αστυνομία έμαθε το όνομα του ενός από μαρτυρίες μαθητών και δεν έχει κάνει κάτι ακόμα , Ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση προφανώς πληρωμένους δολοφόνους. Και όλα αυτά σε προαύλιο χώρο του σχολείου. Υπάρχει μεγάλη 

Από το Blogger.