Μακελειό στη Βραζιλία επίθεση με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό Τέσσερα παιδιά νεκρά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Μακελειό στη Βραζιλία επίθεση με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό Τέσσερα παιδιά νεκρά

 

Makeleio sti Vrazilia  epithesi me machairi se vrefonipiako

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό Cantinho do Bom Pastor της πόλης Μπλουμενάο στη νότια Βραζιλία, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και το τοπικό νοσοκομείο.

«Ένα άτομο οπλισμένο με μαχαίρι μπήκε στο σχολείο και σκότωσε τέσσερα παιδιά. Υπάρχουν επίσης τέσσερα τραυματισμένα», εξήγησε πηγή της τοπικής κυβέρνησης στην Πολιτεία Σάντα Καταρίνα.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, τα θύματα της επίθεσης είναι τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον τέσσερα τραυματισμένα παιδιά, ένα εκ των οποίων σοβαρά.

 

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση με τσεκούρι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 25χρονος άνδρας που ευθύνεται για την επίθεση συνελήφθη, χωρίς οι αρχές να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Το νοσοκομείο Σάντο Αντόνιο στην πόλη Μπλουμενάο ανακοίνωσε ότι τέσσερα παιδάκια, ηλικίας από μηνών έως δύο ετών, περιθάλπονται εκεί μετά την επίθεση.



 

Λούλα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα είπε ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από εκείνον μιας οικογένειας που χάνει τα παιδιά ή τα εγγόνια της». Είπε ακόμη ότι «μια τραγωδία σαν αυτή είναι απαράδεκτη», χαρακτηρίζοντάς την ως «παράλογη πράξη μίσους και δειλίας».

Από το Blogger.