Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Olympiakos – AEK: I ora kai to kanali metadosis tou agona


 Στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, την Κυριακή (23/04), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την – εκτός έδρας – ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0, ενώ η ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ επιβλήθηκε του Άρη στην «OPAP Arena» με 3-1. Έτσι, στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League προηγείται ο Παναθηναϊκός με 69 βαθμούς και ακολουθούν η ΑΕΚ – επίσης – με 69 βαθμούς, ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με 60 βαθμούς, ο Άρης με 41 βαθμούς και ο Βόλος με 40 βαθμούς.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ώρα, το κανάλι μετάδοσης και οι διαιτητές του ντέρμπι

Επισημαίνεται ότι η σέντρα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει προγραμματισθεί για τις 21:00 και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORTS 1 HD. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάσα Ντάβιντε από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπέρτι Αλέσιο και Φιλίπο Μπερτσίλι. Τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Βασίλειος Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Μάρκο Πιτσίνι και ο Πολυχρόνης Κωστάρας.

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι αποστολές των δύο ομάδων

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/04), με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέρηση στο Φάληρο κόντρα στην ΑΕΚ.

Ως εκ τούτου, οι επιλογές του είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ανακοίνωσε αποστολή της για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ζίνι. O 20χρονος κεντρικός επιθετικός από την Ανγκόλα αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2. Φέτος έχει πραγματοποιήσει οκτώ συμμετοχές, έχοντας μία ασίστ. Μαζί του και ο Κοσίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί όμως με την πρώτη ομάδα μέσα στη σεζόν. Απεναντίας, εκτός βρίσκεται ο Μοχαμάντι, ο οποίος ήταν εκτός προπονήσεων. Φυσικά στη διάθεση του Αργεντινού δεν βρίσκονται οι τραυματίες Αραούχο και Σιντιμπέ.

Ως εκ τούτου, η αποστολή της ΑΕΚ είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.



Από το Blogger.