Βίντεο που σοκάρει: Εκτέλεσαν σε ζωντανή μετάδοση Ινδό μαφιόζο που έγινε πολιτικός - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Βίντεο που σοκάρει: Εκτέλεσαν σε ζωντανή μετάδοση Ινδό μαφιόζο που έγινε πολιτικός

 

Vinteo pou sokarei: Ektelesan se zontani metadosi Indo mafiozo

 

Νωρίτερα είχε δολοφονηθεί ο έφηβος γιος του από αστυνομικά πυρά, γράφει το BBC.

Όλα έγιναν σε διάστημα μικρότερο του ενός λεπτού. Υλικό από το βράδυ του Σαββάτου δείχνει τον Ινδό πρώην μαφιόζο και νυν πολιτικό, Ατίκ Αχμέντ, να δολοφονείται σε ζωντανή μετάδοση, ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Αχμέντ που σε διάστημα τεσσάρων δεκαετιών εγκληματικής δράσης έχει κατηγορηθεί για φόνους, απαγωγές και εκβιασμούς, αλλά εξελέγη πέντε φορές βουλευτής, έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου που προσποιούνταν έναν από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για μια δήλωση έξω από το νοσοκομείο στην πόλη  Πραγιαγκράτζ.

Μια οικογένεια νεκρή

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα νεκρός από τις σφαίρες του ίδιου δράστη έπεσε και ο αδελφός του, επίσης σιδηροδέσμιος και έγκλειστος στην ίδια φυλακή για παρόμοια εγκλήματα. Όπως γράφει το BBC, ακολούθησαν τρεις συλλήψεις το ίδιο βράδυ.

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα ο έφηβος γιος του Ινδού πρώην πολιτικού είχε πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών. Ο Αχμέντ είχε υποστηρίξει προηγουμένως ότι απειλείτο η ζωή του από την αστυνομία.

Τα τελευταία λόγια

Στο βίντεο, που έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεοπτικών δικτύων στην Ινδία, ο Αχμέντ ερωτάται αν παρέστη στην κηδεία του γιου του. «Δεν μας πήγαν, άρα δεν παρέστημεν», ήταν τα τελευταία του λόγια στην κάμερα.

Από το Blogger.