Μπόρις Κλέιμαν: Πήραν δείγμα DNA και νυχιών από τον ποδοσφαιριστή για την καταγγελία βιασμού – «Έχει τελειώσει από την ομάδα» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Μπόρις Κλέιμαν: Πήραν δείγμα DNA και νυχιών από τον ποδοσφαιριστή για την καταγγελία βιασμού – «Έχει τελειώσει από την ομάδα»

 

Boris Kleiman: Piran deigma DNA kai nychion apo ton podosfairisti gia tin

Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, τις οποίες αρνείται - Την Μεγάλη Πέμπτη η απολογία του

Δείγμα DNA από τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, καθώς και δείγμα νυχιών, πήρε η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση.

Η 17χρονη από το Βέλγιο, που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση, έχει ήδη εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα που θα συγκριθούν με εκείνα του τερματοφύλακα και θα ρίξουν φως για το τι πραγματικά συνέβη στην ανήλικη κοπέλα εκείνο το βράδυ.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες.

Η σοκαριστική καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας, ξημερώματα Μεγάλης Τρίτης. Στην πλατεία Κολωνακίου, στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί αναστάτωση από τη συμπλοκή ατόμων έξω από γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην αρχή της οδού Σκουφά.

Στο σημείο καλείται η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι προσαγάγουν τουλάχιστον 9 άτομα.

Όπως προκύπτει, πρόκειται για μια παρέα νεαρών Βέλγων, που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Καταγγέλλουν τον 33χρονο, άγνωστο για αυτούς, ποδοσφαιριστή ότι επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά τη φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ.

Η νεαρή κοπέλα (γεννηθείσα τον Απρίλιο του 2005) καλείται για επιβεβαίωση και καταγγέλλει στους αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε και άσκησε πάνω της σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και ο Κλέιμαν συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας αρνήθηκε να καταθέσει αρχικά στην Αστυνομία, λέγοντας πως ό,τι έχει να πει θα τα πει στον εισαγγελέα.

Νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο ποδοσφαιριστής πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κλέιμαν

Ο συλληφθείς έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, ώστε να προετοιμάσει την υπεράσπισή του πριν δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποδοσφαιριστή ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Να σημειωθεί ότι ο Κλέιμαν είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Όπως ήταν φυσικό, η εμπλοκή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση έφερε εξελίξεις και στην ομάδα όπου αγωνίζεται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος αναφέρονται τα εξής: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν (τερματοφύλακας) και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ τους».

Μπέος: «Έχει τελειώσει από την ομάδα»

Για την υπόθεση του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου μίλησε στο Star ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Όπως δήλωσε: «Βέβαια εδώ, μπορεί η κατηγορία να είναι περί βιασμού. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, απλά έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα του κοριτσιού, θα κριθούν όλα από τη δικαιοσύνη, δεν θα πάρω εγώ τη θέση του εισαγγελέα, αλλά μόνο με αυτό το άκουσμα για εμένα προσωπικά έχει τελειώσει από την ομάδα, γιατί ως άντρας κατά αρχήν και δεύτερον σαν πατέρας, δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνδρας μπορεί να ασκήσει βία σε οποιαδήποτε γυναίκα, είτε ανήλικη είτε ενήλικη. Ως εκ τούτου, πήραμε αυτή την απόφαση».

Από το Blogger.