Schiller institute: Οι ΗΠΑ θυσιάζουν Ουκρανούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους συμμάχους τους - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Schiller institute: Οι ΗΠΑ θυσιάζουν Ουκρανούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους συμμάχους τους

Schiller institute: Oi IPA thysiazoun Oukranous, thetontas se kindyno

 Η ιδρύτρια του διεθνούς Ινστιτούτου Schiller που εδρεύει στην Γερμανία, Helga Zepp-LaRouche, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ θυσιάζουν τους Ουκρανούς και επισήμανε ότι η προσπάθεια ελέγχου των συμμάχων από την Αμερική θα οδηγήσει τελικά σε υπονόμευση της εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων προς τους Αμερικανούς.

Η διαρροή απόρρητων εγγράφων του Πενταγώνου υποδηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν τα ουκρανικά στρατεύματα ως διαπραγματευτικό χαρτί σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων, ενώ θέτουν σε κίνδυνο τους δικούς τους συμμάχους, αυτό τόνισε η ιδρύτρια του διεθνούς Ινστιτούτου Schiller, Helga Zepp-LaRouche.
«Από τη μία πλευρά, η διαρροή αποκάλυψε ότι η πραγματική στρατιωτική κατάσταση στην Ουκρανία ελέγχεται από τις ΗΠΑ, η οποία καθιστά τα ουκρανικά στρατεύματα διαπραγματευτικό χαρτί σε έναν πόλεμο αντιπρόσωπων… και αυτός δεν είναι ο πιο ευχάριστος ρόλος.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν και ελέγχουν τους συμμάχους και αυτό θα υπονομεύει όλο και περισσότερο την αξιοπιστία των ΗΠΑ απέναντι στην Ευρώπη.
Η πραγματική ανησυχία είναι οι συνέπειες της παραπληροφόρησης στις εκτιμήσεις για την ικανότητα των Ουκρανών να μάχονται.
«Αν οι αμερικανικές υπηρεσίες ήταν πολύ πιο απαισιόδοξες και στην πραγματικότητα ρεαλιστικές για την αδυναμία των Ουκρανών να «νικήσουν», ωστόσο έδωσαν εσκεμμένα διαφορετικές εκτιμήσεις, όλα αυτά αποδεικνύουν ότι οι Ουκρανοί θυσιάστηκαν και οι σύμμαχοι αναγκάστηκαν να αυξήσουν την συμμετοχή τους δίνοντας όλο και πιο ισχυρά όπλα, πλέον έχουν γίνει στόχοι των Ρώσων.
Η πολιτική των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της «επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της χρήσης του δολαρίου ως όπλου, έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Η αποδολαριοποίηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Επιπλέον, η δυνατότητα της προπαγάνδας έχει χαθεί, επειδή ο μισός πλανήτης δεν πιστεύει πλέον στην αμερικανική αφήγηση» κατέληξε το Schiller institute.

www.bankingnews.gr
Από το Blogger.