Εκλογές 2023: Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας

 

Ekloges 2023: Stin Kypseli psifise o Alexis Tsipras: I allagi einai simera sta cheria tou laou mas

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας ψήφισε πριν από λίγο στην Κυψέλη, εκεί που ψηφίζει πάντα, αλλά αυτό που έχει την πολιτική σημασία του είναι ότι έτυχε πολύ «θερμής» υποδοχής από τους παριστάμενους οι οποίοι φώναζαν εν χορώ «Νάτος, νάτος, ο πρωθυπουργός» ενώ τον χειροκροτούσαν συνεχώς και αδιαλείπτως.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στις κάμερες πολύ χαλαρός και μίλησε με μεγάλη αισιοδοξία κάτι που δείχνει πως τουλάχιστον ψυχολογικά νιώθει ότι θα είναι ο νικητής των σημερινών εκλογών.

Η στάση του σώματός του έδειχνε έναν πιθανό νικητή. Το πίστευε ότι θα είναι ο τελικός σημερινός νικητής και αυτό φαινόταν.

Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί πως νίκη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ακόμα και μία οριακή ήττα από τη Νέα Δημοκρατία, που επί της ουσίας θα αποτελεί ισοπαλία, καθώς θα του επιτρέπει να δημιουργήσει κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΜεΡα25.

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας, την οδό Χιλιανδαρίου 2-4, στην Κυψέλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού ψήφισε, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, λέγοντας πως ελπίζει απόψε να «γιορτάζει και ο ελληνικός λαός».

«Η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το Blogger.