Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονου στην Αθήνα - Αγνοείται έξι μήνες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονου στην Αθήνα - Αγνοείται έξι μήνες

Synagermos gia tin exafanisi 4chronou stin Athina - Agnoeitai exi mines

Συναγερμός
 έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 4χρονου, από την Αθήνα, που αγνοείται από τις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του, κοινοποίησε την εξαφάνισή του, καθώς όπως επισημαίνει ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 4χρονος ονομάζεται Τουλμπουρέ Ευγένιος, έχει ύψος 1.10, κανονικό βάρος, μαύρα κοντά μαλλιά και μαύρα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Εξαφάνιση ανηλίκου

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Στις 15/12/2022 και μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αθήνα, ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.), 4 ετών, με καταγωγή από την Μολδαβία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.) και σήμερα 17/05/2023 προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Οι έρευνες της αστυνομίας προχωρούν, ωστόσο πρέπει οι άνθρωποι που γνωρίζουν που βρίσκεται το ανήλικο παιδί, να ενημερώσουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς είναι υπόλογοι στην δικαιοσύνη.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά  και για Apple κινητά εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»
email:116000@hamogelo.gr

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/

 

Από το Blogger.