«Βόμβα» από την Μαρία Κορινθίου: Τέλος από το «Πρωινό» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

«Βόμβα» από την Μαρία Κορινθίου: Τέλος από το «Πρωινό»

«Vomva» apo tin Maria Korinthiou: Telos apo to «Proino»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Κορινθίου σχετικά με το μέλλον της στο “Πρωινο”. Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

 

Μιλώντας στην κάμερα του «Open Weekend» η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τέλος πάντων. Μην παρερμηνευτούν όμως τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι, δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας…» είπε η Μαρία Κορινθίου.

 

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση να την δούμε σε κάποιο σίριαλ, απάντησε: «Προέχει  το κανάλι μου. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου πραγματικά είναι αυτό που είμαι, το ότι είμαι ηθοποιός…Βλέπουμε. Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δεν είναι ότι δεν θέλω, ούτε ότι θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις»

Τέλος, στην ερώτηση εάν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, είπε πως θα το ήθελε, αν υπάρξει κάτι που την αντιπροσώπευε.


 

 

Από το Blogger.