Πρωτοφανές περιστατικό Συρμός του ΗΣΑΠ κινούνταν με ανοιχτή την πόρτα! κινδύνεψαν επιβάτες βίντεο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πρωτοφανές περιστατικό Συρμός του ΗΣΑΠ κινούνταν με ανοιχτή την πόρτα! κινδύνεψαν επιβάτες βίντεο

Protofanes peristatiko Syrmos tou ISAP kinountan me anoichti tin porta! kindynepsan epivates

 Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν όσοι επιβάτες χρησιμοποίησαν χθες το ηλεκτρικό σιδηρόδρομο με κατεύθυνση προς τον Πειραιά που καταδεικνύει πως η ασφάλεια στις συγκοινωνίες είναι μια άγνωστη λέξη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εκκίνηση του τρένου από την Κηφισιά διαπιστώθηκε πως μία από τις πόρτες είχε παρουσιάσει βλάβη και δεν έκλεινε. Έτσι, το τρένο πήγε προς τον επόμενο σταθμό που είναι το Μαρούσι με ορθάνοιχτη την πόρτα με κίνδυνο κάποιος επιβάτης να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός είδε από τις κάμερες ότι δεν κλείνει η πόρτα και έβγαλε ανακοίνωση να τραβηχτεί ο κόσμος πίσω ώστε να μην υπάρξει τραυματισμός. Όπως προσθέτουν, ο οδηγός κατέβηκε να την φτιάξει αλλά δεν μπόρεσε. Ύστερα στο Μαρούσι οι επιβάτες κατέβηκαν και επιβιβάστηκαν σε άλλο τρένο.

Η απάντηση της ΣΤΑΣΥ

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τον σταθμό ΚΑΤ, με το συρμό να ακινητοποιείται από τα συστήματα ασφαλείας.

Όπως τονίζουν, έγινε χρήση του συστήματος αναγγελιών από τον οδηγό, ο οποίος ζήτησε από τους επιβάτες να απομακρυνθούν από την ανοιχτή πόρτα. Στη συνέχεια, με ταχύτητα μόλις 5 χλμ/ώρα έφθασε στον πλησιέστερο σταθμό  όπου και εκκενώθηκε με ασφάλεια και αποσύρθηκε.

Δείτε το βίντεο:


Από το Blogger.