Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, κατηγορεί αστυνομικο για εκφοβισμό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, κατηγορεί αστυνομικο για εκφοβισμό

 

Pasignostos podosfairistis tou Panioniou, katigorei astynomiko gia ekfovismo

Καταγγελία στις Αρχές έχει κάνει ένας αλλοδαπός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, ο οποίος κατηγορεί αστυνομικό ότι πήγε στο σπίτι του στο Χαϊδάρι και τον απειλούσε!

Όπως αποκάλυψε το Star, ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ο αστυνομικός μαζί με έναν 40χρονο βρέθηκαν έξω από το σπίτι του και τον απείλησαν, καθώς φέρεται να υπάρχει οικονομικό ζήτημα ανάμεσα στον παίκτη και τον 40χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα εκείνη περνούσε τυχαία από την περιοχή μια περιπολία της ΕΛ.ΑΣ. και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει.

Καθώς κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν εξήγησε/περιέγραψε το τι συνέβαινε και τι ήταν αυτή η οικονομική διαφορά, άπαντες κατέληξαν στο τμήμα, όπου κι εκεί η στάση τους παρέμεινε η ίδια.

Ο αστυνομικός βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα όπλο ρέπλικα και πλέον η δικαιοσύνη έχει το λόγο, καθώς για την υπόθεση υπήρξε ενημέρωση Εισαγγελέα.

«Το ότι οι πράξεις στις οποίες συμμετείχε ήταν καθ’ ολοκληρία παράνομες, μόνο και μόνο αυτό, τον κάνει κατάπτυστο στα μάτια των αστυνομικών και τον παραπέμπει αυτοδίκαια στο πειθαρχικό της αστυνομίας για την άμεση απόταξή του», είπε στο Star για την εμπλοκή του αστυνομικού, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

Από το Blogger.