Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πανικό: Όχι μόνο ‘έδωσε ωμά’ τον Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου αλλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πανικό: Όχι μόνο ‘έδωσε ωμά’ τον Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου αλλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

O Adonis Georgiadis se paniko: Ochi mono ‘edose oma’ ton Mitsotaki gia tis

 Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, καθώς, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, όχι απλώς παραδέχθηκε «ωμά» τις παρακολουθήσεις, αλλά, σε έξαλλη -ως συνήθως- κατάσταση, έφτασε στο σημείο να τις δικαιολογήσει.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, όταν… στριμώχτηκε από τη Ράνια Τζίμα και τον Σωκράτη Φάμελλο για τον λόγο της παρακολούθησης, ειδικά του αρχηγού του στρατού, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο ίδιος, επικαλούμενος τους θεσμούς και την δικαιοσύνη, τις χαρακτήρισε νόμιμες. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, στην οποία χαρακτήρισε «κατάντια» τις υποκλοπές, καθώς, όπως ανέφερε, θα ήθελε να είναι σε μια χώρα η οποία δεν παρακολουθεί τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και αυτό είναι κατάντια και ευθύνη Μητσοτάκη για την Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απτόητος, σημείωσε: «Η υπόθεση είναι στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όταν αυτή αποφανθεί θεσμικά, θα σχολιάσω. Η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του υπουργού Χατζηδάκη ή οποιουδήποτε άλλου έχει ακουστεί, έχει γίνει από την ΕΥΠ με τη νόμιμη διαδικασία. Αν θέλουμε να μαθαίνουμε τους λόγους που παρακολουθεί η ΕΥΠ τα τηλέφωνα, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες και όχι μυστικές», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας, πανικόβλητος, να «αποκρούσει» τα πιεστικά ερωτήματα της δημοσιογράφου.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Γιάννης Πρετεντέρης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον υπουργό να βγει από τη… γωνία όπου είχε στριμωχτεί, λέγοντας «ας σταματήσει η εξεταστική επιτροπή», με τη Ράνια Τζίμα να τον αναγκάζει να αλλάξει πλήρως «ρότα», πετώντας την μπάλα στην εξέδρα…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμαΑπό το Blogger.